lucid Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Sice stále mladší než já, ale už stařenky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Skvělý, to Olongapo bych nutně potřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Dnes DresSKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února lesní styl... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 3 hodinami, villain83 napsal: Skvělý, to Olongapo bych nutně potřeboval. Chápu, taky se mi líbí, problém je, že tam není ale žádný připojitelný/odpojitelný článek, jen speciální přezka, kterou jsem dříve dopnul jen na fest a pomalu měl odřenou kůži, ale zřejmě pomohlo, že jsem zhubnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února (upraveno) Olongapo je boží, článek navíc jde vyrobit. Dej prosím víc fotek. Upraveno 3. února uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 24 minutami, Jiří Sedlák napsal: Olongapo je boží, článek navíc jde vyrobit. Dej prosím víc fotek. Fotky, jak se dívám, mají o 9 let méně, v současné době mám já méně asi o 25 kg, takže v pohodě dopnu i na druhém pásku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Dobrý, ještě vytepanej obrázek vycházejícího slunce a bylo by to dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Dnes předchůdce SKX.Škoda že ne v origo stavu.Ale aspoň to má lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Želva na novém perlonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února (upraveno) Tak se mi líbí. Ale…. Upraveno 6. února uživatelem alois Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Nová akvizice "Baby astrony" 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rikitan Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Hodinkám se asi nevěnuji asi tolik, jako většina z vás tady - přes malé pětky, které mě moc nenadchly, jsem se dostal k potápkám Citizen, a několik let je nosím jako volnočasové. Ale řekl jsem si, že si možná zasloužím něco trochu lepšího, ke košili, na nedělu, a tak Včera jsem si je přinesl domů a jsou nádherné 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 14 hodinami, ptrksvbd napsal: Nová akvizice "Baby astrony" Sympaticke, co je to za referenciu prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 1 hodinou, rikitan napsal: Hodinkám se asi nevěnuji asi tolik, jako většina z vás tady - přes malé pětky, které mě moc nenadchly, jsem se dostal k potápkám Citizen, a několik let je nosím jako volnočasové. Ale řekl jsem si, že si možná zasloužím něco trochu lepšího, ke košili, na nedělu, a tak Včera jsem si je přinesl domů a jsou nádherné Paradne hodinky. Tieto som mal dokonca 2x. A ked tak na ne pozeram, neviem ci nedam hetrik A mozes sa pohrat s roznymi remenmi, tie hodinky sa priamo ponukaju na experimenty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 1 hodinou, junior300 napsal: Sympaticke, co je to za referenciu prosim. SBTM341 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února @ptrksvbd Diky. Seiko nesklamalo. Z produktovej fotky klasicka nuda. Z fotky nazivo uplne ine hodinky. @rikitan Super "Presazky", gratulujem. Presne ako pise kolega, nakup remene, bude zabava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se