Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, villain83 napsal:

Skvělý, to Olongapo bych nutně potřeboval😉.

Chápu, taky se mi líbí, problém je, že tam není ale žádný připojitelný/odpojitelný článek, jen speciální přezka, kterou jsem dříve dopnul jen na fest a pomalu měl odřenou kůži, ale zřejmě pomohlo, že jsem zhubnul 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 24 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Olongapo je boží, článek navíc jde vyrobit. Dej prosím víc fotek.

Fotky, jak se dívám, mají o 9 let méně, v současné době mám já méně asi o 25 kg, takže v pohodě dopnu i na druhém pásku 🙂 

Olongapo.jpg

Olongapo_2.jpg

Odkaz ke komentáři

Hodinkám se asi nevěnuji asi tolik, jako většina z vás tady - přes malé pětky, které mě moc nenadchly, jsem se dostal k potápkám Citizen, a několik let je nosím jako volnočasové. Ale řekl jsem si, že si možná zasloužím něco trochu lepšího, ke košili, na nedělu, a tak 🙂 

Včera jsem si je přinesl domů a jsou nádherné 🙂

IMG_2526.jpeg

• Like 4
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, rikitan napsal:

Hodinkám se asi nevěnuji asi tolik, jako většina z vás tady - přes malé pětky, které mě moc nenadchly, jsem se dostal k potápkám Citizen, a několik let je nosím jako volnočasové. Ale řekl jsem si, že si možná zasloužím něco trochu lepšího, ke košili, na nedělu, a tak 🙂 

Včera jsem si je přinesl domů a jsou nádherné 🙂

IMG_2526.jpeg

Paradne hodinky. Tieto som mal dokonca 2x. A ked tak na ne pozeram, neviem ci nedam hetrik 🙂

A mozes sa pohrat s roznymi remenmi, tie hodinky sa priamo ponukaju na experimenty.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...