junior300 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 na spacirke pri zapade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Už jsem myslel, že na ně nebudu mít štěstí. A ono jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 No na ruce vypadají parádně, podle fotek na shopech bych je asi nevybral Produktové fotky Seika jsou často opravdu tristní. Nicméně z celé řady SARB bych asi ani dnes nevybral jinak. Dělaly se ještě hnědé, bílé a černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Seiko ještě umí udělat pěkný hodinky a nemusí stát ani raketu. Tohle se fakt povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 2 hodinami, Pivas napsal: Dobre, ze si ich vytiahol, uz som sa zacal bat, ze v ramci chrono-kolotoca, co si posledne roztocil, prisla rada aj na ne. Su dokonale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 V 5. 12. 2020 v 7:35, sodekcz napsal: Náhodou, do hospody v pohodě. Za ty prachy mi přišly dost dobré. Já jsem s nimi maximálně spokojený. Spíš to byl jen pokus o vtip, že se na vysněný točený pivo vydávám s něčím, co má přezdívku bottle cap a opravdu to vypadá jak vršek od lahváče. Jinak i musím říct, že u nechronomagorů z mého okolí vyvolávají větší zájem než SKX nebo želvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 V 27. 11. 2020 v 13:32, junior300 napsal: Naprostá bomba!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Ty modrý seika máte supr chlapci...ja je chtěl taky, ale nakonec mám zelený co vypadaj jak černý...no blázinec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 20 minutami, snake napsal: Ty modrý seika máte supr chlapci...ja je chtěl taky, ale nakonec mám zelený co vypadaj jak černý...no blázinec Zelený jsou taky super. Ale teď pořizuji Citizen Promaster se zelenou lunetou, takže další zelené už asi nebudou mít prostor ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Před hodinou, Chronopetr napsal: Naprostá bomba!!! Dakujem, bavia ma cim dalej viac a viac.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 6 hodinami, shewcza napsal: Seiko ještě umí udělat pěkný hodinky a nemusí stát ani raketu. Tohle se fakt povedlo. Jsou supr. Odkud je máš, jestli to není tajemství? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 6 hodinami, villain83 napsal: tohle musim vidět naživo, vypadají super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 @fil69 mám je tady z chronomagu. Tzv. podpultovka. Funguje to asi takhle: vyhlídneš si slabej kousek a tak dlouho do něj ryješ ať ti ty hodinky prodá, až nakonec podlehne . Sorry Peťo, vtípek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 21 minutami, pebe napsal: tohle musim vidět naživo, vypadají super Staci rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 18 minutami, shewcza napsal: @fil69 mám je tady z chronomagu. Tzv. podpultovka. Funguje to asi takhle: vyhlídneš si slabej kousek a tak dlouho do něj ryješ ať ti ty hodinky prodá, až nakonec podlehne . Sorry Peťo, vtípek To je v pohodě. Jak tě znám, tak mi je jasné, že jsem ti je jen půjčil a budou za 2 měsíce zpět u mě. :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Takže podpultovka. Takže asi jdu taky hledat nějaký slabší kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Moje Bluma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se