Postal80 Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Jsem si ted vsiml, ze ten safir je tak krasne zkoseny, ze na konci u lunety zrcadli indexy. Od vcereska nadseny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 V 12. 1. 2021 v 22:34, DavidLC napsal: To je prostě NÁSTROJ pecka. Dekuju Davide. Cim je mam dyl, tim je mam radsi. Kdybych si mel nechat jediny hodinky, budou to tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Nová akvizice z Chronoshopu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 kdyz nastroj, tak nastroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Nemají sklíčko a ještě svítí jak baterka (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 ...takové dvě hodinka @villain83 Emperory fajné, ty a MM300 jsem chtěl kdysi zkusit... @Piplík ono to má Landy, tak na co 031?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 @p3k Petře, lanďáky mám nově. Jsou parádní a jsou lehoučké na to jaké jsou to “baga”. Teď vím, že 031 budou úplně něco jiného než 029, které jsem měl a byly to těžké ocelovky. Akorát bude dost těžké 031 sehnat. Počkám si (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 áá takhle, tak gratulace k těm 31, jj, jsou příjemně lehoučké, kdo má rád kladiva, pro toho nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 3 hodinami, Piplík napsal: Nemají sklíčko a ještě svítí jak baterka (-: ses snad posral, nebo co? toto nie je ziadna kolotocarska bizuteria... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 @EpsteinBarr asi jsem tvůj comment a humor nepochopil. Snad příště (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 (upraveno) před 4 hodinami, p3k napsal: ...takové dvě hodinka @villain83 Emperory fajné, ty a MM300 jsem chtěl kdysi zkusit... @Piplík ono to má Landy, tak na co 031?? Tuňáky zkus, doporucuju. Urcite to nejsou hodinky pro kazdyho, ale ja si myslim, ze ve svete divers hodinek maj vysostny postaveni naprostym pravem. Nemyslim si, ze by byla jina firma, ktera do sveta potapecskych (a nejen jich) hodinek vnesla tolik inovativnich prvku, jako Seiko. Tech prvenstvi a patentu maj v tomhle tolik, ze jim, troufam si rict, 90% ostatnich vyrobcu nesaha ani po kotniky. Tim nechci hanit jiny firmy, vubec ne, ale monocoque tuna je legenda. A jsem si jistej, ze vzdycky bude. Ale to tobe, jako znalcovi Seiko, nemusim rikat. Upraveno 15. ledna 2021 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Z dnešní obchůzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 @Piplík parádní Lanďaky, to jsou 015 nebo 005? Podle barvy lumi tipuju spíš 015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoodje Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Teď zrovna Mountain Glacier a zoufale sháním ty Americký limitky : D do páru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 před 14 hodinami, Piplík napsal: @EpsteinBarr asi jsem tvůj comment a humor nepochopil. Snad příště (-: Jej sorry, to nebolo myslene v zlom. Blbo napisany prejav obdivu super hodiniek v zmysle, ze toto nie je ledajaka bizuteria... Naviac, Valdivieso Carmenere tomu prejavu zjavne napomohlo... Su to vobec este nejake okrem tychto? před 11 hodinami, xbraj19 napsal: @Piplík parádní Lanďaky, to jsou 015 nebo 005? Podle barvy lumi tipuju spíš 015. Niekolkokrat som ich mal v kosiku, ale nikdy nedoslo k finalizacii. Ale tiez si nepamätam presnu referenciu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 @xbraj19 Jsou to “jen” Sbdb 015. Jsou ale super. Ta kombinace titanu, ciferníku, indexů a skla je skvělá. Dokonce lepší než “olejovky” Sinn UX které taky vypadaly jako když nemají sklíčko. @EpsteinBarr to je v pohodě. Myslel jsem si, že tě popudil kožený řemen, který jsem na lanďáky alternativně nasadil (-:) Ty co mám jsou pravděpodobně ty jediné co tady na fóru už pár let jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 @EpsteinBarr sbdb005 je první verze bez diashieldu a 015 jsou ty novější s diashieldem a trochu jiným odstínem lumi. Asi jako Mm300. Ja bych chtěl ty 005, ale nikde moc nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Playboy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 B na neděliOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se