Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

@Pivas já je nosím na gumě Crafter a je to super, výrazně pohodlnější než tah. Ani na kůži nejsou špatné a dobře se nosí....a teď do mě :)

a abych nebyl OT, tak dneska quartzky z roku narození

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem xbraj19
Odesláno
před 18 hodinami, Pivas napsal:

Konečně se ke mě dostaly a mohu je vyzkoušet. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Tak si sa konecne dockal. Gratulujem. 👍🏻

Dnesny houmofis tiez s MM300..

Odesláno
před 2 hodinami, junior300 napsal:

@Piplík krasa.. gratulujem 🙂

skromny tip, su od dantechno?

Jsem rád, že jsem Dana "ukecal" a zrovna se mu to i hodilo. Teď bude na ruce na střídačku jen "silné jarní SD combo" Landmaster&GS Diver

Odesláno
Právě teď, Piplík napsal:

Jsem rád, že jsem Dana "ukecal" a zrovna se mu to i hodilo. Teď bude na ruce na střídačku jen "silné jarní SD combo" Landmaster&GS Diver

👍 super... co povies na tie GS divery? Skusil si ich pred kupou, ci to bolo naslepo?

Odesláno

@EpsteinBarr věděl jsem do čeho jdu. Měl jsem ocelové 029 a  rok jsem je nesundal z ruky. Pak jsem je nesmyslně prodal a řekl si, že když je budu chtít znovu, tak jen v titanu. I hmotnost mi vyhovuje. Nejsou zase tak lehké. Kupodivu se mi zdají ty titanové landmastery SBDB015 lehčí a přitom to jsou větší baga (-:

Odesláno

@Piplík Ty LM jsou dost dobrý, o kolik větší jsou ve srování s Tuňáky? Ty to máš z první ruky :)) Čím dál častěji mám myšlenky na SD, ale obávám se, že všechno bude velký a nejhratelnější by to asi bylo bez nožek...

Takhle vypadají na mý ruce Ninja Tuna...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...