DavidLC Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 1 hodinou, Pivas napsal: Konečně se ke mě dostaly a mohu je vyzkoušet. No a jak, jsou ti ? @Piplík Gratulace, nemažeš se s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 @Ace84- když ono je zavřeno @DavidLC-vzhledově se mi líbí moc,velikost ok,jen na váhu a výšku si musím zvyknout, ale to jsem tušil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) @Pivas já je nosím na gumě Crafter a je to super, výrazně pohodlnější než tah. Ani na kůži nejsou špatné a dobře se nosí....a teď do mě a abych nebyl OT, tak dneska quartzky z roku narození Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 @xbraj19- díky za radu,taky jsem občas kacíř a dám potapky na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Ještě jednou a dam pokoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 @Pivas MM300 na spravnej koži su super, vyskusaj a posli foto. Tie hodinky vedia urobit velku radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Zase snih. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 před 18 hodinami, Pivas napsal: Konečně se ke mě dostaly a mohu je vyzkoušet. Tak si sa konecne dockal. Gratulujem. Dnesny houmofis tiez s MM300.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 (upraveno) Taky jsem se konečně dočkal (-:) Upraveno 20. ledna 2021 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 To bylo rychle, gratulace odkuz z fóra nebo z venku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 @p3kvšak na to rychle přijdete od koho mohou být (-: Bylo to štěstí a správné načasování. Mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 @Piplík krasa.. gratulujem skromny tip, su od dantechno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 před 2 hodinami, junior300 napsal: @Piplík krasa.. gratulujem skromny tip, su od dantechno? Jsem rád, že jsem Dana "ukecal" a zrovna se mu to i hodilo. Teď bude na ruce na střídačku jen "silné jarní SD combo" Landmaster&GS Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Právě teď, Piplík napsal: Jsem rád, že jsem Dana "ukecal" a zrovna se mu to i hodilo. Teď bude na ruce na střídačku jen "silné jarní SD combo" Landmaster&GS Diver super... co povies na tie GS divery? Skusil si ich pred kupou, ci to bolo naslepo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 @EpsteinBarr věděl jsem do čeho jdu. Měl jsem ocelové 029 a rok jsem je nesundal z ruky. Pak jsem je nesmyslně prodal a řekl si, že když je budu chtít znovu, tak jen v titanu. I hmotnost mi vyhovuje. Nejsou zase tak lehké. Kupodivu se mi zdají ty titanové landmastery SBDB015 lehčí a přitom to jsou větší baga (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 “Radosti” posledních dní (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 @Piplík Super kombo. V normalnom pripade na dlho az navzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 @EpsteinBarr ano napsal jsi to správně. V “normálním” ano, ale u chronopacienta nevím .... (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 @Piplík Ty LM jsou dost dobrý, o kolik větší jsou ve srování s Tuňáky? Ty to máš z první ruky :)) Čím dál častěji mám myšlenky na SD, ale obávám se, že všechno bude velký a nejhratelnější by to asi bylo bez nožek... Takhle vypadají na mý ruce Ninja Tuna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se