pauliej Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Klasika, zelvy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Dobré ráno při pohledu z okna s SNXS79 na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Až při pohledu na hodinky jsem si všiml, že se za oknem udělalo jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Sedmiručky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Dobře žes je nevrátil, Zlaťáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 22 minutami, Kamil.K napsal: Dobře žes je nevrátil, Zlaťáky Objednal jsem nějaké kožené NATO strapy, hnědý a modrý a na ten modrý jsem fakt zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Já bych byl zvědavý spíš na ten šedý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Tak to tě zklamu, ten jsem nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Všichni přezouvají, tak jsem zátky taky trošku rozveselil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 pěkná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Pokusně jsem taky přezul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Želvičky po roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 12 hodinami, tombas napsal: Pokusně jsem taky přezul Jo, super. Osobně jsem přesvědčený, že nejlíp jim sedne to hnědé nato, co jsi nakoupil. Ale možná už té hnědé s bronzovou tam pak bude moc . Však to zkoušení je stejně nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 2 hodinami, MichalV napsal: toto je nádhera.... jen ta cenovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 6 hodinami, Chronopetr napsal: Jo, super. Osobně jsem přesvědčený, že nejlíp jim sedne to hnědé nato, co jsi nakoupil. Ale možná už té hnědé s bronzovou tam pak bude moc . Však to zkoušení je stejně nejlepší Já spíše sázím na tu modrou. Modrá a hnědá/zlatá jsou k sobě dobře a mohlo by to dostat ten casual vzhled. Neformální, k riflím. Hnědý nejspíš skončí na Bulovách Lunar Pilot. Ale uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Teď s nimi budu chvíli plevelit... Seiya opět nezklamal. V neděli objednáno, dnes vyzvednuto v DHL centru. Krásnější cifr jsem neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se