tombas Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Dneska to mám na banánu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Dnes sa odkryl aj sunburst Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Ešte jedna s lumi...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 9 hodinami, Waya03 napsal: Nemůžu se rozhodnout které dnes ponosit. Zatím to střídám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super dvojka, ty bych si nechal libit oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Nato jsem vypral a vzpomněl si na keramiku, nasadil poslední rezervní dílek navíc a hodinky posunul o kousek vejš, ať mám volné zápěstí. A faň.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Ta keramika tady ještě udělá vítr v kapsách některých chronomaníků, když vidím, jak to jede v poradním vlákně. A to jsem si myslel, že se mě tohle téma v podstatě netýká.... ...a vypadá to, že už týká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Před hodinou, tombas napsal: Ta keramika tady ještě udělá vítr v kapsách některých chronomaníků, když vidím, jak to jede v poradním vlákně. A to jsem si myslel, že se mě tohle téma v podstatě netýká.... ...a vypadá to, že už týká V poradním vlákně panuje pohoda a mír, prostě klid před bouří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Přehozeno na skoro stejnou barvu pásku. U tady těch řemenů musím ale uřezat to provlékaní, protože mi spona kvůli krátkosti provléknutí končí na devítce na zápěstí a hodinky se přetáčejí. A do dvacítky rozteče dávám 22. Jde to hůř urvat z ruky a je to tím pádem nižší o 3 mm. Vím, je to do jiné diskuze, ale tak mě to napadlo......... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 A na závěr dnešního chronodne přidávám schody. Protože konjunkcí už bylo dost...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Dorazila zasilka gumaku z Kanady. Tunaky a zelvy jsem vobul na DAL1BP a SLA025 na voranzovou cokoladu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Dlouho jsem to bez nich nevydržel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackdaemon Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Včera, dnes i zítra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Po dlouhé době Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Ha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 @Frantik - moc pěkný, koukal jsem na ně,ty by stačily na všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Na všechno nevim, ale na nějakej čas ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se