jovani Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 5ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Seiko zelvy se zralokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 (upraveno) Dnes moje první hodinky k třicátinám kdysi mi za ně těch cca 5K přišlo fakt dost Na fake leather nato. Upraveno 5. června 2021 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 (upraveno) Vidím fotku ze země, kde zítra znamená již včera ;o) Měl jsem je za tři a půl, a za trest se mi podařilo hardlex docela ostrouhat, tak do těch 5k jsem to dorovnal safírem včíl Upraveno 5. června 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Však mám ten hardlex taky solidně jetej za těch 7 let.. mám v plánu je dochovat a taky jít do safíru. Jo no, datum se mi v pulce dne posunul občas to neumím poladit aby se posouvalo jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Vytáhnul jsem Alpinisty, par týdnů je ponosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Na zahrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 V kuchyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Nové nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Od soumraku do úsvitu s Drákulama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 před 12 hodinami, semi001 napsal: Na zahrade Budou tě bavit? Za ty prachy mě sakra mrzí že jsem nebyl zrovna na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 před 45 minutami, pebe napsal: Budou tě bavit? Za ty prachy mě sakra mrzí že jsem nebyl zrovna na fóru Už nějakou dobu si hraju s myšlenkou zkusit nějaké tuňáky a tyhle za ty prachy se nabízely Potřeboval jsem baterky, neb půjdou na ruku jen málo a musím říct, že tyhle jsou vážně skvělé, měl jsem z nich radost .. Šak se můžu ozvat, kdyby to nebylo ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Před hodinou, semi001 napsal: Už nějakou dobu si hraju s myšlenkou zkusit nějaké tuňáky a tyhle za ty prachy se nabízely Potřeboval jsem baterky, neb půjdou na ruku jen málo a musím říct, že tyhle jsou vážně skvělé, měl jsem z nich radost .. Šak se můžu ozvat, kdyby to nebylo ono jako víc by se mi líbily modrý, ale za tu cenu bych to překous jsou pěkný, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Přišla řada na Sarby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Po práci zase volnocasovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Alpinist a nefiltr gecko:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Tuna fakt moc nemusim (jestli to jsou Tuna ) ale tyhle jsou fakt pěkný díky tomu zbarveni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se