VendoL Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Odesláno 27. června 2021 @Pivas jako ten cifr je fakt boží, na živo to musí být slast pro očko. A na to že kyklop není zrovna můj šálek kávy tak zrovna tady bych ho asi bez problémů přežil.
Pivas Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 @VendoL- Tak to máme stejně, taky kyklopa moc nemusím, ale tady mi nějak nevadí. A ciferník nemá chybu,fakt je krasnej. A z každého úhlu jiná modrá.
chief Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 PADI Diver Sent from my iPhone using Tapatalk
Chronopetr Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Odesláno 29. června 2021 před 45 minutami, pebe napsal: Miniželvy v Prdeli, Ďáblově Poctivě vytřená, jen teda dost hrubá pokožka! Svoje bych tam nestrkal .
pebe Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Odesláno 29. června 2021 Tohle rozhodně nejsou leštěnky, ani jsem nové šrámy nenašel v té záplavě vlásečnic prostě spolu žijeme no
DavidLC Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Odesláno 29. června 2021 No trpím taky když je tam vidím jako dneska když jsem zavadil kámošovi o auto a fakt ze mě vypadlo : Tyvole snad jsem si neodřel hodinky o tvý auto. Chvíli koukal a začal se telit, naštěstí to neřešil a já si je neodřel
p3k Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Odesláno 1. července 2021 (upraveno) notvl želvy v prdeli...mi to připomělo ten vtip s ježkem ..snad nevadí predevčerejšek Upraveno 1. července 2021 uživatelem p3k
Vladar91 Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Odesláno 2. července 2021 Moc pekne ty bych chtel jeste zkusit.Ja MMOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se