e.ť Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Cekani az skonci krouzek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Stále žádná změna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 před 16 hodinami, xbraj19 napsal: Tak pak jsou GS pro tebe vyhozené prachy V podstate akekolvek hodinky = vyhodene prachy. Pokial nie si na opustenom ostrove, nemas dvoje hodiniek, z ktorych das dole sklicka, naplnis vodou a mas cocku, ktorou si zapalis ohen. Ci? A teda este zistis kde je sever Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 @EpsteinBarr k určování severu zásadně používám lišejníky Ty quartzky vypadají moc pěkně. Vždycky se mi na obrázku zdála ta modrá strašně křiklavá, ale tady to vypadá velmi decentně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Tento týden takto.. na tom zeleném remenu top! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Dneska větrám samuraie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Odpoledne s Flighty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 (upraveno) @Pivas Já nechtěl kecat do inzerátu i když už byly evidentně prodané, tohle fakt ctím, ale nedá mi to se nezeptat. Tohle je fakt standard u jinak moc hezkých hodinek. EDIT: teď jsem si všimnul při procházení toho inzerátu, že to tam píšeš, tak mě napadá a zeptám se ze zajímavosti, to jsou hodinky koupené v ČR nebo to přišlo z Asie z nějakého shopu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. září 2021 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 pisal Helveti jj, je to tragedia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 No mě by právě zajímalo, jestli to tak je, protože na Helveti dával odkaz na tech. spec., ne na nákup, aspoň tak jsem to pochopil. Hezká hodinka, tohle byla brzda, proč jsem je nevzal, upřímně já bych tohoto "kyklopa" dal úplně pryč ... ale číselník je krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Ten kyklop na želvách je prostě hrozný, je to moc velké a pokud je to nakřivo tak bych to reklamoval. Seika mám rád a všechny co mám jsou co se týká spasování ok, toto bych ale nepřekousnul. Takhle zkurvit krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Pátek je malá sobota a štvrtek je malej pátek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 před 4 hodinami, Sphinxx napsal: No mě by právě zajímalo, jestli to tak je, protože na Helveti dával odkaz na tech. spec., ne na nákup, aspoň tak jsem to pochopil. Hezká hodinka, tohle byla brzda, proč jsem je nevzal, upřímně já bych tohoto "kyklopa" dal úplně pryč ... ale číselník je krásný. Koupil je v ČR. Já je viděl v pondělí za výlohou. Cifr paráda. Tady mi utekly, byl jsem druhý v pořadí . Ostatně jako vždy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Jak píšete, jsou kupované v ČR. A viděl jsem jich několik a byly na tom některé i hůř. Já plánoval ho dát pryč, tak mi to nevadilo. Jinak ciferník je nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Jo a můj brácha,který má jedny hodinky a určitě není žádný fanda a do hodinek nedělá. Když to viděl, tak se smál, že jak je to možné? Jsem mu řekl, že to je originál Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 15 hodinami, KOCKOPEES napsal: Ten kyklop na želvách je prostě hrozný ... Takhle zkurvit krásné hodinky. Proto jsem se ptal, jinak souhlas. před 14 hodinami, shewcza napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásná fotka, krásných hodinek, jako vždy! před 14 hodinami, Jan7 napsal: Koupil je v ČR. Já je viděl v pondělí za výlohou. Cifr paráda. Tady mi utekly, byl jsem druhý v pořadí . Ostatně jako vždy . před 11 hodinami, Pivas napsal: Jo a můj brácha,který má jedny hodinky a určitě není žádný fanda a do hodinek nedělá. Když to viděl, tak se smál, že jak je to možné? Jsem mu řekl, že to je originál Seiko. No, jedna stránka věci je, že je někdo takto koupí, ale druhá, že je někdo vůbec pošle do prodeje, jako nové (myslím obchod). Jinak hezká hodinka s hezkým číselníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Davide, já do toho šel,že ho sundam, jinak souhlas. A co nedávám ještě víc,když u samuraju ve stejné řadě je u skoro všech špatný závit na korunce,tak to mi hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Díky Davide! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se