mlsoun1 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Musim uznat,ze jsou sik.Cifr je jak u AP a ta luneta to je taky parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Ano. Taky velikostně konečně něco i na moji ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 V 20. 11. 2021 v 13:17, Jeronimo napsal: Nejhezčí Pětky mám prý já a Salma Hayek. Omlouvám se za upřímnost, ale ty její jsou hezčí.. ať už to jsou pětky, nebo jiné Seika.. má je na té levé ruce, že ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Nevím v které ruce co má, ale prý je má chlupaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 No mě spíš připadá, že ty pětky má v pravé ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Po cely den koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Já dnes sbdc027 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 DI [V] E HARD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.S. Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Pořád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Domácí pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 před 5 hodinami, Michal.S. napsal: Musím říct, že takhle jim to sluší nejvíc. A je to podle mě lepší, než ta origo verze na tahu, protože ta má "lunetu" leštěnou, kdežto tyhle ji mají broušenou, což mi esteticky jde k broušenému tahu mnohem víc. Za mě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Normálně nedávám jednu fotku na dvě místa, dneska mi to snad prominete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Moc pěkný,ty jsem ještě nikde neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 před 50 minutami, prischera napsal: Normálně nedávám jednu fotku na dvě místa, dneska mi to snad prominete Produktovky od Seika su pausalne hrozne. No z tvojej fotky nadhera. To si asi prvy s Ginza limitkou. Velka gratulacia, fakt vydarene Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 před 41 minutami, junior300 napsal: Produktovky od Seika su pausalne hrozne. No z tvojej fotky nadhera. To si asi prvy s Ginza limitkou. Velka gratulacia, fakt vydarene Seika. Diky jsou skvely. U nas budu jeden z prvnich, dneska prisly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.S. Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 před 5 hodinami, gargamel napsal: Musím říct, že takhle jim to sluší nejvíc. A je to podle mě lepší, než ta origo verze na tahu, protože ta má "lunetu" leštěnou, kdežto tyhle ji mají broušenou, což mi esteticky jde k broušenému tahu mnohem víc. Za mě super Díky. A jo, vystihl jsi to přesně. Soulad broušeného tahu z LIW s broušenou lunetou hodinek byl při jeho výběru rozhodující. U spony se zužuje na 16mm, takže se na ruce nosí velmi příjemně. Tah se navíc zkracuje šroubkama, šroubováček k tomu automaticky přikládají, na sponě jsou tři otvory na mikroregulaci, takže nastavení správné délky bylo otázkou chvilky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se