jovani Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 9 hodinami, Dslabak napsal: Variace na 007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-M515F pomocí Tapatalk před 6 hodinami, Jerryl napsal: Moc pěkná modifikace Nechcem sa vas dotknut mojim skromnym nazorom, ale toto vyzera ako preslachtena diva svina. Kebyze sa dostojny pan J.G. Mendel namiesto genetickych modifikacii hrachu pustil do spominaneho zivocicha, dopadlo by to asi tak, ako tieto povodne pekne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Epsteinbarr: věc názoru. Už jsem to tak koupil, mám doma i origo SKX007 a původně jsem z těch mod chtěl jen kanibalizovat tah a na gumě je prodat dál. Když si ale odmyslím, co to bylo původně, tak jsem si je oblíbil - naživo vypadají mnohem líp než na fotkách. Safír, antireflex, keramika a nakonec se mi moc líbí ty ručky, to vše v pouzdře, které dobře sedí na ruce. Tím, že ta keramická luneta má menší průměr, vypadají i samotné hodinky kompaktnější. Tak snad to není zločin Odesláno z mého SM-M515F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Kolik lidí tolik chutí. Mě se to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 1 hodinou, Dslabak napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Co takhle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 @Dslabak Ale prosim ta, neber ma vazne. Je to v pohode. Ziadny problem, ked sa ti ta modifikacia paci. Vcera som v ramci zahradnych prac mierne naduzival savignon blanc a neudrzal som sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Dnes jsem vyvez’ 007 za kulturou… (teda i ženu) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 před 23 hodinami, Dslabak napsal: Epsteinbarr: věc názoru. Už jsem to tak koupil, mám doma i origo SKX007 a původně jsem z těch mod chtěl jen kanibalizovat tah a na gumě je prodat dál. Když si ale odmyslím, co to bylo původně, tak jsem si je oblíbil - naživo vypadají mnohem líp než na fotkách. Safír, antireflex, keramika a nakonec se mi moc líbí ty ručky, to vše v pouzdře, které dobře sedí na ruce. Tím, že ta keramická luneta má menší průměr, vypadají i samotné hodinky kompaktnější. Tak snad to není zločin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-M515F pomocí Tapatalk Mě připomínají Armidy, ta ručka ve svítivé barvě.... Jako asi bych si je taky nevzal (kvůli té minutovce, jinak super), ale neuráží. Já bych měl obavu, jak znám své staré oči, že by se mi to pletlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Chcije Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Dneska na vejletu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Tak dnes už dělají radost shadow Samuraie od jednoho z místních členů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 před 14 hodinami, McStinger napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky za popichnutí, nějaký čas jsem je na ruce neměl, tak je budu muset zase vytáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Dnes zelené 5kyOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 před 3 hodinami, wawrik napsal: ta luneta nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se