blackhead Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Pecka! I ta guma.. a jakto ze tam neni X ?? Dik, tady X nedali, guma barton.Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Porad me to k nim dnes vraci,tak jsem odlozil Primky a radeji dal na ruku snehulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 @mlsoun1 k snehulkam je nejaky fajnovy cesky brak, ci je to “seriozna” literatura? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Myslím ze teď budu už dlouho spokojenej, tyhle potápky mají všechno co jsem kdy od potápek chtěl. Dlouho jsem myslel, že potřebuju plnotučnou re-edici 62MAS, ale tohle je pro mě lepší! Takže mužů začít vybírat ultimátní oblekovky, pilotky …… atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Toz hodinky to jsou moc pekne a guma jim sekne paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 před 49 minutami, EpsteinBarr napsal: @mlsoun1 k snehulkam je nejaky fajnovy cesky brak, ci je to “seriozna” literatura? Je to historicky roman za dob kralevice Karla.Autor je Frantisek Niedl.Kamarad uci historii a tohoto spisovatele mi pred lety doporucil.Z 80% jsou zde historicke fakta a zbytek je vymyslen pro lepsi cteni.Mam od nej dosti knih a mohu Ti rict,ze se cte moc dobre.Pred timto romanem jsem cetl serii rytire z Vresova a super.Nebot ctu i klasickou historii,tak mohu uznat,ze je zde hodne podlozenych veci.Pro mne to je oddechovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hernajz Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 @mlsoun1 dik za info, znacim si dnes to budu opät potapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Pracediving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 @junior300- sedi pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 @Pivas dik Luky, nikdy by som si nemyslel, ze ma budu tak bavit najlacnejsie hodinky, co mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Léto budiž pochváleno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Nedělní koupacka Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 před 3 hodinami, Pivas napsal: @junior300- sedi pekne Vobec mu nesedia. Strasne hodinky. Hrozna fotka. Hacking? Tsss, predpotopny kaliber. Noe mal lepsie. Co viac dodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 @EpsteinBarr Neboj sa Jozef, myslim na teba. V pripade pohnutia mysli a snahe ich dat prec, dam ti vediet ako prvemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Sam v práci tak odvážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Už druhy týden na ruce a pořad mě baví . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se