plasan Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Instant;je to tak..sashator by ti je měl nakulit zpět!
prischera Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Večer na kocourovi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tico1 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Slovami Mr. McStingera "pořád mě baví" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Slovami Mr. McStingera "pořád mě baví" DSCF9389.jpg Vôbec Ti nesedia. Neviem, prečo si mi ich radšej nenechal
Dantechno Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 (upraveno) to jo .. to je rachot Jedny jsou na WUS za 4,5k Upraveno 15. července 2015 uživatelem Dantechno
filo-boxer Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Digošky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Pár fotek z víkendu doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a na výletě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 to jo .. to je rachot Jedny jsou na WUS za 4,5k my sme tu nezahalali, no co myslis.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 my sme tu nezahalali, no co myslis.. Nie sú náhodou titánové? Lebo TU písali, že to je málo likvidné, neobľúbené a ťah divne šuští
sashator Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Přesně, měl byses jich co nejdřív zbavit, pro ten titan není ani estetika vůbec příznivá ale no tak dobře, tyhle si nech a pusť mi ty Landmastery nebo jak se to vlastně jmenujou ty druhý vošklivý titanovky co máš...
instant Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Nie sú náhodou titánové? Lebo TU písali, že to je málo likvidné, neobľúbené a ťah divne šuští Tvl ty snad citas aj Novy cas..
blackhead Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Vzdyt Ti psal at mu na ty landaky napises SZ, ze by se rozmyslel?! Přesně, měl byses jich co nejdřív zbavit, pro ten titan není ani estetika vůbec příznivá ale no tak dobře, tyhle si nech a pusť mi ty Landmastery nebo jak se to vlastně jmenujou ty druhý vošklivý titanovky co máš...
McStinger Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Přesně, měl byses jich co nejdřív zbavit, pro ten titan není ani estetika vůbec příznivá ale no tak dobře, tyhle si nech a pusť mi ty Landmastery nebo jak se to vlastně jmenujou ty druhý vošklivý titanovky co máš... Tieto? Tie nechci, brutálne šustia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tvl ty snad citas aj Novy cas.. Tak takúto hrubosť si už dlho nikto voči mne nedovolil. Ale uznávam, že som si zaslúžil. Nemám čítať blbosti, potom zle spím.
instant Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 No, sustia a este k tomu su uz predane. Tak teraz neviem co je horsie
Dantechno Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 TunasSent from Lumia 930 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 TunasSent from Lumia 930Sakra,tak dlouho jsem vahal... ?
sashator Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 No, sustia a este k tomu su uz predane. Tak teraz neviem co je horsie Tak to jsem zase neco prosvihl, na druhou stranu jsem pomerne dost usetril za tak podradnej matros...zustaly aspon na foru?
quest987 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Slovami Mr. McStingera "pořád mě baví" DSCF9389.jpgJeste aby ne. Jsou super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se