Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pár fotek z víkendu

doma

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a na výletě

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Přesně, měl byses jich co nejdřív zbavit, pro ten titan není ani estetika vůbec příznivá   :D  ale no tak dobře, tyhle si nech a pusť mi ty Landmastery nebo jak se to vlastně jmenujou ty druhý vošklivý titanovky co máš... ;)

Odesláno

Vzdyt Ti psal at mu na ty landaky napises SZ, ze by se rozmyslel?! :D

Přesně, měl byses jich co nejdřív zbavit, pro ten titan není ani estetika vůbec příznivá   :D  ale no tak dobře, tyhle si nech a pusť mi ty Landmastery nebo jak se to vlastně jmenujou ty druhý vošklivý titanovky co máš... ;)

Odesláno

Tieto? Tie nechci, brutálne šustia :)

Tvl ty snad citas aj Novy cas.. :)

:o Tak takúto hrubosť si už dlho nikto voči mne nedovolil. Ale uznávam, že som si zaslúžil. Nemám čítať blbosti, potom zle spím.

Odesláno

No, sustia a este k tomu su uz predane. Tak teraz neviem co je horsie :)

Tak to jsem zase neco prosvihl, na druhou stranu jsem pomerne dost usetril za tak podradnej matros...zustaly aspon na foru?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...