Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vse pripraveno a hura na prehradu:).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

K tomu máš ovšem špatný pivo. Lepší by bylo toto :)

Jojo, to si uvedomuju, ale Kocoura toci az v centru a to mam daleko. Navic je to hroznej zabijak :)

Mel jsem si skocit do ebisu, abych byl klasik :) Tam by byl sakra mini seiko sraz jak vysitej :)

Odesláno

Jojo, to si uvedomuju, ale Kocoura toci az v centru a to mam daleko. Navic je to hroznej zabijak :)

Mel jsem si skocit do ebisu, abych byl klasik :) Tam by byl sakra mini seiko sraz jak vysitej :)

Jasně :) a když už jsme u toho, tak ho točí kde? Já na těhle pivech poslední dobou docela ujíždím.

Odesláno

Jasně :) a když už jsme u toho, tak ho točí kde? Já na těhle pivech poslední dobou docela ujíždím.

Co vim tocivali ho na dvou mistech, ale nevim jak se ty hospody presne jemnuji. Jedna je pod Petrovem v te slepe ulici co vede od hlavaku a druha hospoda byla tusim nekde u Veveri
Odesláno

Díky :).

Tak už jsem se dostal k netu, tak jsem se mohl podívat. Obojí mají kocoura v názvu

Kocour na Veveří (aktuálně zavřená) a Toulavý Kocour na Biskupské a dnes mají na čepu i samuraie :)

http://www.toulavykocour.cz/

Sem tam mívají i v jedné básni na Sukově

Jinak se to dá najít v pivním deníčku

Však klidně dej vědět, můžeme někdy vyrazit, v Brně je hospod s pivama z malých pivovárků mraky - Např Zastávka, Imigrant, Ochutnávková, Pivarium, ....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...