speedwalker Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 No-mně se zase ty skeletony líbí. Dnešní ráno s SKA 371. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Vse pripraveno a hura na prehradu:). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Ten "dvouurovnovej" cifr je paradni.
instant Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Jedna vcerajsia: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Sobotní rutina. Sent from my iPhone using Tapatalk
EngineerHack Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Islo sa do mesta na trh na zeleninu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Víkendovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Dneska jsem samurai K tomu máš ovšem špatný pivo. Lepší by bylo toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 K tomu máš ovšem špatný pivo. Lepší by bylo toto Jojo, to si uvedomuju, ale Kocoura toci az v centru a to mam daleko. Navic je to hroznej zabijak Mel jsem si skocit do ebisu, abych byl klasik Tam by byl sakra mini seiko sraz jak vysitej
warann Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Jojo, to si uvedomuju, ale Kocoura toci az v centru a to mam daleko. Navic je to hroznej zabijak Mel jsem si skocit do ebisu, abych byl klasik Tam by byl sakra mini seiko sraz jak vysitej Jasně a když už jsme u toho, tak ho točí kde? Já na těhle pivech poslední dobou docela ujíždím.
Lamiczka Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Jasně a když už jsme u toho, tak ho točí kde? Já na těhle pivech poslední dobou docela ujíždím.Co vim tocivali ho na dvou mistech, ale nevim jak se ty hospody presne jemnuji. Jedna je pod Petrovem v te slepe ulici co vede od hlavaku a druha hospoda byla tusim nekde u Veveri
tenge Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Nevím jestli je v ty Pze o co stát..děcka Vám tu lezou po věžích..
Povidláček Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Na ruce Pepsi, ve skle Zemský.Tak snad mě neuzemní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Díky .Tak už jsem se dostal k netu, tak jsem se mohl podívat. Obojí mají kocoura v názvu Kocour na Veveří (aktuálně zavřená) a Toulavý Kocour na Biskupské a dnes mají na čepu i samuraie http://www.toulavykocour.cz/ Sem tam mívají i v jedné básni na Sukově Jinak se to dá najít v pivním deníčku Však klidně dej vědět, můžeme někdy vyrazit, v Brně je hospod s pivama z malých pivovárků mraky - Např Zastávka, Imigrant, Ochutnávková, Pivarium, ....
warann Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Díky, to zní slibně. Občas do Brna jezdím, tak se když tak určitě ozvu .
instant Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 vcera: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rommir Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Sumo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EngineerHack Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Tie sumo su ozaj suprove.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se