Pekos Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Já už asi jiný hodinky nepotřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrt Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Emperor Gold..ten zelený antireflex je prostě boží! Když ho srovnám s tím, na mých bývalých SBDX011, tak tady mi přijde mnohem intenzivnější.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Náhodou jsem narazil na tento kousek a hned mě ta barva nadchla. Už se těším na léto abych je pořádně provětral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 (upraveno) Upraveno 13. listopadu 2022 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Poslední srovnávací foto 52mm vs 46mm. Tuna jsou větší i delší i když to tak vůbec nevypadá. Ty 46mm Citizeny mají kratší lugs. A na gumě pak vypadají menší. Tah jim přidává na rozměru. Ovšem i tak je to pořádná porce titanu. I když jsou skvělé Emperor je jiná liga.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Garmin jsem uložil k zimnímu spánku a vytáhl Seiko se safírem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Zajímavý, ty jsem ještě neviděl. Co to za ref.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 před 2 hodinami, filltos napsal: Zajímavý, ty jsem ještě neviděl. Co to za ref.? SRP561K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Samurajská limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Po dlouhé době nové hodinky. Teď ještě váhám jestli stojí za to k nim kupovat origo tah za 8,5... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 ja byt tebou chvilu pockam, uz uncle seiko daval na instagrame ze sa chysta urobit nejake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 před 2 hodinami, mironfs napsal: ja byt tebou chvilu pockam, uz uncle seiko daval na instagrame ze sa chysta urobit nejake Díky za info. Zatím jsem právě zjistil, že nic ještě není. Origo jsem nicméně měl na ruce a nevypadá zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Skx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto. Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se