tatraplan Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Otloukánky do práce k nezaplacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biftek Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Pidi PADI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Jedna včerejší, ale má ruce i dnes. Jsem rád že mám alespoň jedny baterkáče . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigeon Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Strasne mam rad tieto oranžády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biftek Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Reedice 62MAS mi dělá velikou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Koukám další milovník Seiko potápek. Ten krásnej cifr je houby reedice, ale sám mám Manta Želvy a to už je taky houby reedice. Někdy si říkám jestli jsem neměl vzít klasické černé, protože na první pohled jsou stejné jako předloha, ale zase ty rejnoci jsou super a díky safiru a keramice se o ně už vůbec nebojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Co jiného než Alpinist! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biftek Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 před 22 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Koukám další milovník Seiko potápek. Ten krásnej cifr je houby reedice, ale sám mám Manta Želvy a to už je taky houby reedice. Někdy si říkám jestli jsem neměl vzít klasické černé, protože na první pohled jsou stejné jako předloha, ale zase ty rejnoci jsou super a díky safiru a keramice se o ně už vůbec nebojím. Je mi to jasný, spíš jsem myslel model/pouzdro. Ciferník mi učaroval, ten šedý mi až tak nebere a ta limitka mi bohužel utekla, každopádně jsem z hodinek nadšený, vlastně z celé čtyřky co zatím mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Přesně tak, když ti učaruje ciferník, není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 jedna ze včerejška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Ja sa dnes vytesujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 V 12. 3. 2023 v 23:28, Biftek napsal: Ahoj stále zde slídím a nepřispívám nijak, tak je asi na čase. Beztak vše co mám bude zde Výběr hodinek máš parádní! To pozadí na fotce...ty jsi fajfkař nebo jak se výrobcům fajek říká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Já po delší době Samuraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Tenhle cifr se fakt povedl. Škoda toho mizerného tahu, ale krom toho jsou prostě super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Ještě přidám jeden rychlocvak - každá z těch "cihel" si krásně umí hrát se světlem. V reálu jsou ještě lepší, než co je vidět na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 SARB017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Alpinisti v Alpách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 před 25 minutami, xbraj19 napsal: Alpinisti v Alpách Taky tak :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se