xbraj19 Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 (upraveno) @Waya03 jsem je právě zahlédl, Tak jsme musel taky Upraveno 17. března 2023 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biftek Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 před 14 hodinami, Chronopetr napsal: Výběr hodinek máš parádní! To pozadí na fotce...ty jsi fajfkař nebo jak se výrobcům fajek říká? Moc děkuji ano prosím, výroba dýmek už mi pár leźt živí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 před 3 hodinami, Biftek napsal: Moc děkuji ano prosím, výroba dýmek už mi pár leźt živí Zajímavá profese, to děláš všechno na zakázku kusově. Nebo máš nějakého odběratele někam na krám nebo eshop? Na co si to lidi nechávají dělat, na tabák nebo na hulení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 před 15 hodinami, Biftek napsal: Moc děkuji ano prosím, výroba dýmek už mi pár leźt živí Super! Obdivuji každého, kdo dělá kvalitní řemeslo. Jednou v hospodě jsem se potkal s fajnšmekrem přes kouření dýmek a snad dvě hodiny jsem jen s úžasem poslouchal, co se za dýmkami a druhy tabáku všechno skrývá. Jinak na ruce stále Samuraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 V 17. 3. 2023 v 6:37, pebe napsal: jedna ze včerejška Hodinky, u kterých lituji, že jsem je nikdy nekoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 To nejsi sám a že tu pár příležitostí bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 před 3 hodinami, Dushakx napsal: Hodinky, u kterých lituji, že jsem je nikdy nekoupil Mini želvy už se nedají sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 před 9 minutami, Pavel87 napsal: Mini želvy už se nedají sehnat? Tak když člověk opravdu chce, tak sehnat se dají, ale už je solidně přeplácíš, nebo prostě druhá ruka Seiko ukončilo výrobu tohoto modelu. Na nějakých japonských eshopech se ještě někdy objevují, ale tam jsem nikdy nenakupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 před 2 hodinami, Dushakx napsal: Tak když člověk opravdu chce, tak sehnat se dají, ale už je solidně přeplácíš, nebo prostě druhá ruka Seiko ukončilo výrobu tohoto modelu. Na nějakých japonských eshopech se ještě někdy objevují, ale tam jsem nikdy nenakupoval. Jo takto díky za objasnění. Měl jsem za to, že jich bude po obchodech stále relativně dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Tak pokud máš ruku na velký želvy, mrzet tě to nemusí. Těch je pořád dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Tyhle a s nimi 009 a 011 se solidně přeplácí už dlouhou dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 481K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biftek Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Tyhle GMT jsou velmi prijemny prekvapeni. Byl to naprosto neplanovany nakup, zaspal jsem a na sluzebku odlitnul bez hodinek, tak jsem tyhle vzal z letistniho obchodu v Amsterdamu Za tech 14 dni co je mam, jdou zcela stabilne 1-2 vteriny do plusu denne, Hardlex luneta je skvelej vynalez, z ty sedy se natocenim ruky stane zrcadlo a vypada to fantasticky. Jediny co bych vytknul, je korunka bez zavitu. Opet se mi potvrdilo, ze za par korun umi Seiko zazraky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 6139 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33cz Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Parádní hodinky v parádním stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se