Jiří Sedlák Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Nejenom na ruce, ale i na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek99 Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Moje první Seika a naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Jak dlouho je máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek99 Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 před 6 minutami, Jiří Sedlák napsal: Jak dlouho je máš? Zatím chvíli,tj. od začátku dubna. Co se týče odchylky, je to kolem +18s/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 To je v normě, časem si to ještě většinou sedne níž. Dobrý na rozjezd King Samuraj. Co že nevyhrála varianta na tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek99 Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 před 36 minutami, Jiří Sedlák napsal: To je v normě, časem si to ještě většinou sedne níž. Dobrý na rozjezd King Samuraj. Co že nevyhrála varianta na tahu? Nechci kecat, ale zdá se mi, že model na tahu ( SRPE33K1 Save the Ocean Special Edition "King Samurai") má světlý ciferník a toto je dark varianta, která se mi líbila o něco víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Jo jasně, mám světlý Manta Želvy a z internetovejch obrázků jsem se tý světlý trochu bál, ale není proč. A tah je super u želv i samurajů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Dnešní výhled z kanclu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Jedna z "hračkářství" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Jedna dnešní volantovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33cz Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Brnenie na víkend. SamuraiOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Odpolední káva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Na procházce Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 před 52 minutami, xbraj19 napsal: Odpolední káva B jako Boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Moje psychická vzpruha Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se