Jiří Sedlák Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Odesláno 1. května 2023 Nejenom na ruce, ale i na stole Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marek99 Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Odesláno 1. května 2023 Moje první Seika a naprostá spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marek99 Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Odesláno 1. května 2023 před 6 minutami, Jiří Sedlák napsal: Jak dlouho je máš? Zatím chvíli,tj. od začátku dubna. Co se týče odchylky, je to kolem +18s/den.
Jiří Sedlák Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Odesláno 1. května 2023 To je v normě, časem si to ještě většinou sedne níž. Dobrý na rozjezd King Samuraj. Co že nevyhrála varianta na tahu?
Marek99 Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Odesláno 1. května 2023 před 36 minutami, Jiří Sedlák napsal: To je v normě, časem si to ještě většinou sedne níž. Dobrý na rozjezd King Samuraj. Co že nevyhrála varianta na tahu? Nechci kecat, ale zdá se mi, že model na tahu ( SRPE33K1 Save the Ocean Special Edition "King Samurai") má světlý ciferník a toto je dark varianta, která se mi líbila o něco víc.
Jiří Sedlák Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Odesláno 2. května 2023 Jo jasně, mám světlý Manta Želvy a z internetovejch obrázků jsem se tý světlý trochu bál, ale není proč. A tah je super u želv i samurajů.
Waya03 Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Odesláno 2. května 2023 Dnešní výhled z kanclu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bende Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Odesláno 4. května 2023 Jedna z "hračkářství" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dtx Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Odesláno 4. května 2023 Jedna dnešní volantovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomi33cz Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Odesláno 4. května 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Odesláno 6. května 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wawrik Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Odesláno 6. května 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dushakx Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Odesláno 6. května 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kolky87 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Odesláno 6. května 2023 Brnenie na víkend. SamuraiOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
Arthur N. Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Odesláno 6. května 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbraj19 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Odesláno 6. května 2023 Odpolední káva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jimmy-Jimmy Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Odesláno 6. května 2023 Na procházce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk
DavidLC Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Odesláno 6. května 2023 před 52 minutami, xbraj19 napsal: Odpolední káva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. B jako Boží
Balthus Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Odesláno 6. května 2023 Moje psychická vzpruha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se