Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 10. 6. 2023 v 6:12, cecil napsal:

Jj tak vzhledem k tomu že jsem nosil třeba Kaventsmann, které měli podobný průměr a měli skoro 300gr, nebo jiné obludy, Emperor je ještě v pohodě. Je to titan ale už je to celkem kus hodinek. Ale na ruce vypadají dobře. Ano souhlasím, nejvíce jim sluší origo guma, nebo Isofrane. Ploproofy jsem nosil a souhlas jsou fantastické!👍Tady níže ve srovnání s 46mm Citizen. Nevypadá to tak ale Emperory jsou samosebou větší ale opticky ne o moc! A to se mi na Seiko líbí! Umí udělat velké hodinky papirově a přitom prudce nositelné..Jinak ty Citizeny byly super.

IMG_0300.jpeg

IMG_0296.jpeg

IMG_0298.jpeg

Z téhle dvojky mě víc berou Citizeny, ale každopádně krásný jsou oboje. Ať slouží a dělají radost 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes dorazily nové zkontrolované hodinky (poslali mi i jejich fotku, na ní problém ovšem patrný nebyl) a indexy opět nesedí :) nesedí ale snesitelnějším způsobem než prvně, už nemám energii je znova posílat zpátky…

IMG_0724.jpeg

IMG_0727.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, kaktusář napsal:

dnes dorazily nové zkontrolované hodinky (poslali mi i jejich fotku, na ní problém ovšem patrný nebyl) a indexy opět nesedí :) nesedí ale snesitelnějším způsobem než prvně, už nemám energii je znova posílat zpátky…

IMG_0724.jpeg

IMG_0727.jpeg

Bohužel je to známá věc u Seika. Alespoň v kategorii dostupných hodinek. Zda se, že perfektní slícování je "mission impossible". Ale abych Tě trochu rozveselil, tak Ti pěkně sedí na zápěstí.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Čajíček napsal:

Z téhle dvojky mě víc berou Citizeny, ale každopádně krásný jsou oboje. Ať slouží a dělají radost 😉

Jasně ty Citizen jsou nádherné ale v porovnání s Emperor je to ne o třídu ale tak o 5 tříd nižší ležel..Musíme brát v potaz, že ceníkovka těchto dvou hodinek, je rozdíl téměř 100k..a to je někde vidět.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Čajíček napsal:

Bohužel je to známá věc u Seika. Alespoň v kategorii dostupných hodinek. Zda se, že perfektní slícování je "mission impossible". Ale abych Tě trochu rozveselil, tak Ti pěkně sedí na zápěstí.

děkuji :) no tohle slícování dopadlo o dost líp než první pokus :)

schválně jsem to seovnal s číňanama, kde s tím problém nemaj.. (tm maj samozřejmě zas jiný problémy:)  )

IMG_0732.jpeg

IMG_0733.jpeg

Odkaz ke komentáři

Tak to je divočina. Já už se bojím objednávat další Seika, protože doposud jsem měl celkem štěstí a vracel jsem jenom jedny. Ty měly blbě vyvrtanou dirku na uchycení tahu, který tím pádem neseděl dobře.

Zdá se mi, že Seiko v rámci nějaké povinné inkluze zaměstnává slepce, proti kterým vůbec nic nemám, ale jsou činnosti, které jim jdou značně lépe, než montáž hodinek.

Že to někdo blbě smontuje, to se může stát, ale jakto, že to projde výstupní kontrolou? WTF?

Stěžuje si někdo např. na Citizeny? Stojí pár korun a všechno sedí, dokonce i přesnost strojku je o dost lepší. Takže v ceně to nebude.

Seiko to podle mě má na salámu a seká hodinky na váhu. Jejich věrní obdivovatelé nejsou totiž žádný puntičkáři a tím pádem hodně snesou a ještě to berou jako vlastnost a ne chybu.

Kua je to chyba a ještě k tomu vyjebávání se zákazníkem!!! 

Tady by měl být jebací smajlík 😀

Důkaz, že to jde - Citizeny divers s ISO certifikací za cca 4,500 kč.

1710AFFB-5775-43C5-B95D-BC5F096723C0.thumb.jpeg.bb6c5b927f16cd51da0ea767dac872d7.jpeg

Odkaz ke komentáři

Tohle už je docela masakr a Samurai řadím k trochu vyššímu levelu Seika. Nechápu, že nemají na cifru nějaký výstupky, na který se pak ty indexy posadí - nebo to fakt lepí od oka z pinzety naplocho? Dyť to je snad jen kus plastu, kterýho nasekaj stovky za hodinu, ne? To přece není možný...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...