Kasprik Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března V 30. 3. 2025 v 2:05, misso napsal: Rozšířit Krásné. Strašně se mi líbí astrony SSJ023J1 Earth, ale ta cena mi připadá jako nesmysl. Tak budu snít dál.
Waya03 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Tyhle Alpinisty a SLA divers, dvojička se kterou bych asi vystačil bez problému. 1 1
misso Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března V 30. 3. 2025 v 20:04, Kasprik napsal: Krásné. Strašně se mi líbí astrony SSJ023J1 Earth, ale ta cena mi připadá jako nesmysl. Tak budu snít dál. Rozšířit Já jsem se těmhle dlouho bránil, ale nakonec mě kolega ukecal a tyto hodinky mě po dlouhé době fakt zaujaly. Ten dual time na nich funguje geniálně, dále GPS synchronizace, předělávání časových zón, klobouk dolů. Silně zvažuji, že bych šel časem do černých v titanu. 1
mstibor Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Epické minimalistické back-to-the future Casio 168. 2
Jiří Sedlák Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Moje první pořádný hodinky. Dárek k maturitě od babičky, vybíral jsem sám, dostal jsem na ně budget dva tisíce. Letos je to 23 let. Maj naprosto úžasnej ciferník. Z každýho úhlu jinej, jednou je tmavší střed, jindy okraj. Navíc o nich člověk na ruce ani neví. A velikostně jsou na každou ruku. Akorát náramek už je jiný ze 7009 a je lepší, ten původní jsem 3x roztrhl až došly články. . Ty hodinky už mají za sebou dvě generálky a takhle se oleštily nošením. 6 2
milomac Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna V 3. 4. 2025 v 19:46, Jiří Sedlák napsal: Moje první pořádný hodinky. Dárek k maturitě od babičky, vybíral jsem sám, dostal jsem na ně budget dva tisíce. Letos je to 23 let. Maj naprosto úžasnej ciferník. Z každýho úhlu jinej, jednou je tmavší střed, jindy okraj. Navíc o nich člověk na ruce ani neví. A velikostně jsou na každou ruku. Akorát náramek už je jiný ze 7009 a je lepší, ten původní jsem 3x roztrhl až došly články. . Ty hodinky už mají za sebou dvě generálky a takhle se oleštily nošením. Rozšířit Dobře tuhle řadu pamatuji, měl jsem podobné dvoje, jedny s takovým světle šedým a druhé s grafit cifrem, které jsem kupoval po r. 1992 v jednom hodinářství v Hradci Králové, stály myslím kolem 1400,- korun. Jedny jsem pak dal tátovi. Byl tehdy docela výběr v designu ciferníků. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se