Alexion Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Aj dnes mi robia spoločnosť 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Povedená fotečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Prej ze nerostou. Neco malo se postestilo IMG_20150927_161747.jpgIMG_20150927_170201.jpg Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí TapatalkMají něco společného s těmito? Případně, nejsou to přesně tyto konkrétní? http://s161.photobucket.com/user/yobokies/media/DSCN5184.jpg.html?sort=3&o=109 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Mají něco společného s těmito? Případně, nejsou to přesně tyto konkrétní? http://s161.photobucket.com/user/yobokies/media/DSCN5184.jpg.html?sort=3&o=109No je to ten model... ale jestli mám přímo i ten kus, co je na fotce, to těžko říct... přijde mi, že ne. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Já dnes uvězněn v kuchyni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Pokud jsem se správně díval, ještě je sem nikdo nedával... Píšu z mobilu To jsou ty od Ondry? Parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 diky. tak este jedna s novym riflakom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 P9286625.JPG 017 & ZiggyZiggy Stardust? Co je to za plemeno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 No je to ten model... ale jestli mám přímo i ten kus, co je na fotce, to těžko říct... přijde mi, že ne. :-)Jasně, já jen nevěděl, že je tahle úprava tak častá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Stříbrňáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Stříbrňáky Ty jsou fakt nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Jasně, já jen nevěděl, že je tahle úprava tak častáA je častá? Jsem je tu zatim nezahlíd (jo a tenhle kousek mam tady z fóra) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Ty jsou fakt nádherné Jsou, ale pro množství jiných se u mne zase tak často na ruku nedostanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 A je častá? Jsem je tu zatim nezahlíd (jo a tenhle kousek mam tady z fóra)No, na yobokies jsem viděl spoustu stejných úprav, které se většinou lišily jen úpravou barvy ručiček. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Jsou, ale pro množství jiných se u mne zase tak často na ruku nedostanou Vždyť vintážky jsou pro občasné potěšení oka a ne na pravidelné nošení.Já se dnes snad konečně dočkám. Pily už vozí pošťák po Táboře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 No, na yobokies jsem viděl spoustu stejných úprav, které se většinou lišily jen úpravou barvy ručiček. Odesláno z mého LG-D802 pomocí TapatalkMě tahle čistá verze s jiným ciferníkem a ručkami baví moc. Jsem SKX moc nechtěl, protože je to taková hodně častá a okoukaná záležitost, ale tyhle si mě získaly :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Vždyť vintážky jsou pro občasné potěšení oka a ne na pravidelné nošení.Já se dnes snad konečně dočkám. Pily už vozí pošťák po Táboře Tak to jsem zvědavý na reference. Jinak tyto SBSS jsou reedice z r 1997, takže vintážkami budou až za pár let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Tak to jsem zvědavý na reference. Jinak tyto SBSS jsou reedice z r 1997, takže vintážkami budou až za pár let. No tak už jim je taky 18 let, takže žádné mladice to nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Dorazil balíček od Zrna. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se