tomi33cz Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Jakej máš obvod? Ty hodinky mi přijdou nějaky velky, mám je v pískové variantě a na mojí ruce (17 cm) vypadají rozhodně menší... Tak 3RYCK mě navnadil a dnes jsem za pilota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Taky mám 17 cm. Ono to asi dělá i to NATO a úhel pod kterým jsem to fotil.Jakej máš obvod? Ty hodinky mi přijdou nějaky velky, mám je v pískové variantě a na mojí ruce (17 cm) vypadají rozhodně menší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 pěkná žánrovka, moc dobře barevně a pocitově vyladěné, tak tohle můžu a žeru......Já tyhle hoďky v létě očuchával, mám nemám a nakonec jsem si napsal. Volbu jestli K nebo J jsem neřešil, firma mi poslal J, malý duševní bonus pro mě a velká úleva, že mi to sedlo k pískové verzi 07J, kterou mám tady z fóra.Přeju ať se všem pěkně nosí a málo šrámů a problémů.**Děkuju. Tady ta modelová řada se na chronomagu celkem ujala, když vezmeme v úvahu, kolik různých hodinek Seiko dělá. Ty pouštní 5 jsou taky moc povedené, ale člověk nemůže mít všechno. Tak je sem zase někdy dej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 To jsou ty od Ondry? Parádní!Jj, to jsou ony. Taky se mi líbí. A dokonce i manželce, takže jsem ani nebyl pokárán za nákup. ;-) Píšu z mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Tak som neodolal a kupil funglovku tah, zatial spokojnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Dnes dosli z vymeny skla ako sa vam pozdava safir? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 ave1112: safír s modrým nádechem je perfekt, kdes to prosím nechával dělat a za kolik? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 a jo to pujde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 ave1112: safír s modrým nádechem je perfekt, kdes to prosím nechával dělat a za kolik? díkyAhoj safir som daval robit kamosovi do Popradu sice som cakal skoro 2 mesiace ale vysledok stoji za to vsak?:-) cakum pak safir+vymena, praca a doprava - 80? z toho 43safir a zvysok vymena a posta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Už pár let hledám Seika, které táta nosíval v 70.letech. Byly hodně podobné těmto, ale pořád se nemůžu zbavit pocitu, že byly ještě trochu jiné. Každopádně mi tento úlovek z aukra udělal radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Potápky včera, dnes a zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Je v nich dobrej kalibr,fajn hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 a jo to pujde :-) IMG_20151008_203555.jpg Ale novinka? Vem zítra na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 aby ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Cinska ambasada, japonske hodinky. Vydej viz zacina v 10 Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Jeste teda ta fotka Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 na chvilku jsem je odložil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 na chvilku jsem je odložil...Moc pěkná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Seiko 5 sports já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se