People Odesláno 20. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Arthur odkial mas Perlon? Urobis fotku na sponu? Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Počkej, ony mají modré ručky? Toho jsem si nikdy nevšiml :-)Nemaji. Ale AR je modry, tak to asi hodilo spravny odlesk. Ale libilo by se mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Perlony mi koupil filo-boxer z ebay.de a je to echt Cina. Spona byla ale stejne hnusna jako u drazsich perlonu, takze je za chvili zelena. Hned jsem ji vyhodil a perlon jsem predelal (presil) na sponu Swatch. Chtel jsem tam dat NOMOS sponu z perlonu, ale je to drahy spas a Nomos samotnou neproda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Asi perfektni nerez sponu na perlony ma strap code, ale je za ranec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 @McStinger & JaRooN: Pěkné to máte pánové! Můj víkend bude barevný. Dnes pepsi-sobota, zítra orange-neděle.Diky, diky Ja dnes na prochazku chtel take neco barevneho ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Nevidim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Perlony mi koupil filo-boxer z ebay.de a je to echt Cina. Spona byla ale stejne hnusna jako u drazsich perlonu, takze je za chvili zelena. Hned jsem ji vyhodil a perlon jsem predelal (presil) na sponu Swatch. Chtel jsem tam dat NOMOS sponu z perlonu, ale je to drahy spas a Nomos samotnou neproda:)dik za tip. Asi perfektni nerez sponu na perlony ma strap code, ale je za ranec. tato? http://www.strapcode.com/store/20mm-22mm-solid-316l-stainless-steel-ladder-lock-slider-tang-buckle-polished-p-4055.html#.VshjIZPhDIEAsi objednam. Cena mi pride Ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Jo to je ona. Mel jsem za to, ze byla drazsi 30 dolacu, ale resil jsem to hodne davno. Posledni dobou jsou perlony me oblibene zbozi.Az ji koupis, tak se prosim pochlub! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Ja kupoval perlony z cheapestnatostraps.com a taky zadna hitparada. Pry nejlepsi perlony jsou Eulit, dobre spony a material. Ale mam to jen z doslechu, ne z osobni zkusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Stinger/Jaroon - hoši máte to super !!! Ale tyn "kyklůpek" je fakt hroznej. Naopak se mi moc líbí ty vlnky a bílá barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 (upraveno) Potapky šly z domu, ale už 9měsíců mě baví tyto.Třeba je někdy zkusím na kůži se sponou, ale na to je času dost:)´Máte tip na řemen, který by se k nim hodil? Upraveno 21. února 2016 uživatelem noviisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Stinger/Jaroon - hoši máte to super !!! Ale tyn "kyklůpek" je fakt hroznej. Naopak se mi moc líbí ty vlnky a bílá barva. Kyklop v praxi vôbec nie je desivý. Osobne ho vnímam, iba keď pozerám dátum a vtedy som rád, že je na mieste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Tak tak. Až na pár specifických situací je kyklop pomocník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 ... stale ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 SARB017 na sedivem perlónu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 O víkendu slaměný vdovec. Čas na túry a hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 seikonoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Jasně, detail. Ale takhle mi tam přijde navíc, jinak jsou to fakt krásná Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Víkend fuč, ale byla sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsn Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Pondělí a zase práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se