Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

To vypada na happy end. Zatim...

Koncim s OT, ale snad velky Chronomag pochopi vaznost situace co tu vznikla

Zatím ano :) . Díky.

Minulý, občas přítomný, určitě i budoucí - Seiko vždy mělo, má a myslím si i vždy bude mít něco, co bych chtěl :) Heh o pilách asi pokecáme, alespoň bys poznal, zda ti budou chybět, nebo ne, já si myslím, že ano a Monstrech ani nemluvě.

Měl bys koupit ty TransOceany a budeš mít klid, ale mě se to kecá, co? :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No hurá, krizofka na chvíli zažehnaná ;)

Já dnes tyto pětky, protože Sumo si potřebují odpočinout :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Chlapi potřebuji rychle proplesknout!

Honí se mi hlavou myšlenky, že jedny z níž uvedených, prakticky nesehnatelných hodinek půjdou pryč, vypadá to spíše na Monstra, která jsem od pořízení neměl na ruce a jsou ve stavu nových. A teď co s tím. Oboje bych prodal, za co jsem koupil a doinvestoval do nich, to jest Monstra 5.990,-Kč na tahu (+gumě) a nošené Pily 7.900,-Kč na náramku i gumě, po výměně všech pinů v náramku. Ani jedna částka mě nevytrhne a vyloženě ji nepotřebuji, ale Monstra mi tu leží v trezoru téměř 3/4 roku a to jsem je 3 měsíce sháněl po všech čertech :frusty: . Co myslíte? Prospat se z toho a nebo jedny z nich pustit, případně které? Dix.

Ahoj. Měl jsem před pár dny úplně stejnou Chronovirózu jestli prodat Monstry nebo Pily. Jsi mě snad nakazil. Nakonec nechávám vše doma. Jsem rád, že jsem si přečetl reakce na tvůj úmysl a rozhodl se správně vše zase uložit do boxu.

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Měl jsem před pár dny úplně stejnou Chronovirózu jestli prodat Monstry nebo Pily. Jsi mě snad nakazil. Nakonec nechávám vše doma. Jsem rád, že jsem si přečetl reakce na tvůj úmysl a rozhodl se správně vše zase uložit do boxu.

Dnes jsem vytáhnul pracovní Pily a v tomto ohledu už mám zase na čas klid :D .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...