AndyAaron Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Díky! Krabička je fajn bonus a kdyby mi m*dlo v kouli a chtěl se s nima třeba potápět ve vaně, mam i epesní brejle Tak ses dockal! Gratulace pane!
Maxel Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Tak ses dockal! Gratulace pane!Děkuju moc! Nadcházejících pár dní ukáže, jestli je velikost ještě na straně dobrý-nositelný, nebo ne. Zítra zkrátim tah (dneska už nemůžu mlátit kladivem, malej spí), to hodně napoví.
Bells Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Maxel - tak konečně doma, tož velká gratulace! Myslím, že ti sedí akorát, ano je to na krev, ale naštěstí je to ještě stále v mezích. Jak jsi sám řekl díky pouzdru, to je u Sumo prudce nositelné a sedí fakt skvěle. Užívej, jsou vážně pěkné a musíme dát ten sraz, chci je bezpodmínečně vidět
Jimmy-Jimmy Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Back to office. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Manžestráky, to už se dneska tolik nevidí :-)
Jimmy-Jimmy Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Pokud jsou ty manžestraky na mne, tak to nejsou . Jsou to nějake kalhoty Mark and spencer, ale vypadaji podobně. Jsou takové tvrdši s jemnějsi strukturou.
Sphinxx Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Chlapi potřebuji rychle proplesknout! Honí se mi hlavou myšlenky, že jedny z níž uvedených, prakticky nesehnatelných hodinek půjdou pryč, vypadá to spíše na Monstra, která jsem od pořízení neměl na ruce a jsou ve stavu nových. A teď co s tím. Oboje bych prodal, za co jsem koupil a doinvestoval do nich, to jest Monstra 5.990,-Kč na tahu (+gumě) a nošené Pily 7.900,-Kč na náramku i gumě, po výměně všech pinů v náramku. Ani jedna částka mě nevytrhne a vyloženě ji nepotřebuji, ale Monstra mi tu leží v trezoru téměř 3/4 roku a to jsem je 3 měsíce sháněl po všech čertech . Co myslíte? Prospat se z toho a nebo jedny z nich pustit, případně které? Dix.
JaRooN Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Davide, jelikož peníze nepotřebuješ, tak ani jedny. Monstra nech v trezoru jako uloženky a pily jako otloukánky by ti chyběly už druhý den. Nech to zatím tak, jak to je
Sphinxx Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Jardo, Tebe jsem tu čekal, ale ne takhle rychle :D . Podívej jde mi o to, že si říkám, nač je držet v N.O.S., když je vlastně nenosím, protože když už si Seika vezmu, jsou to Pily . Ale zase mám v hlavě takovou bramboračku, že kdybych prodal Pily, můžu nosit Monstra, která jsem tu dlouho sháněl. To je tak, když máš více hodinek na denní nošení a pak začneš mít myšlenky proč máš vlastně nějaké uloženky a jestli to není zbytečné , ale už to, že jsem to dal sem a ne rovnou do prodeje svědčí o tom, že mám oboje rád, přesto jedny jsou navíc. Zase mi jebe a to jsem si myslel, že už jsem v klidu .
AndyAaron Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Chlapi potřebuji rychle proplesknout! Honí se mi hlavou myšlenky, že jedny z níž uvedených, prakticky nesehnatelných hodinek půjdou pryč, vypadá to spíše na Monstra, která jsem od pořízení neměl na ruce a jsou ve stavu nových. A teď co s tím. Oboje bych prodal, za co jsem koupil a doinvestoval do nich, to jest Monstra 5.990,-Kč na tahu (+gumě) a nošené Pily 7.900,-Kč na náramku i gumě, po výměně všech pinů v náramku. Ani jedna částka mě nevytrhne a vyloženě ji nepotřebuji, ale Monstra mi tu leží v trezoru téměř 3/4 roku a to jsem je 3 měsíce sháněl po všech čertech . Co myslíte? Prospat se z toho a nebo jedny z nich pustit, případně které? Dix.Taky bych rekl at nechas oboje. Pokud prodas, tak budes litovat a hrozne tezko znovu shanet. Pokud jsou monstra v sejfu a nosis pily, tak cajk. Navrhuju to ted prohodit. Hod pily do sejfu a nos monstra. A za pul roku to muzes prohodit zas a budes nadsenej z "novych" pil...
Sphinxx Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 AndyAaron: děkuji za názor, to co píšeš, dává logiku a něco na tom bude, ale já mám ještě další cca tři, čtyři kusy a ty mám hodně v oblibě, takže Pily se dostanou na ruku především, když je nálada no a jak jsem psal Monstra mám hodně rád, ale na ruce byly maximálně jednou, je to spíš sbírkový kus no a logicky jdu cestou toho, co nenosím, ale jak jsem psal, začlo mi to vrtat hlavou a jsem rád, že jsem nevlezl rovnou do prodeje . Asi máte pravdu, dám jim tedy ještě šanci, zase bych se unáhlil.
Sphinxx Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Mimochodem, musím uznat, že ty Pily sedí na ruce naprosto špičkově, vždy když je dám na ruku, tak o nich téměř ani nevím. Parádní hodinky.
Bells Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Kamaráde já ti rád pomůžu, Pily mi můžeš půjčit, abych je mohl taky zkusit a věřím, že ti začnou brzy chybět Otázkou je, jestli bych je pak chtěl vracet, protože jsou vážně super...ne dělám si srandu, ale být tebou, tak si je nechám oboje.Pily mi přijdou jako ideální hodinky na denní nošení a klidně i jako otloukánky, takže proč s nima pryč, když jsou to jedny z mála hodinek, které vlastně fakt i nosiš, což je jak víme u tebe docela vzácnost. A Monstra...moc dobře vím, jak jsi je sháněl a byl pak nadšený, když jsi je sehnal NOS, takže je blbost je teď prodávat a za půl roku je shánět zase, když moc dobře víš, jak špatně se ten model co máš shání. O peníze ti jak jsi sám řekl nejde, tak to neřeš a nech oboje doma
AndyAaron Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Je mi to jasny, mas toho plnou kabelku (jako spousta nas tady), v podstate to vsechno neunosis a je ti lito, ze jen tak lezi v supliku. Ja se snazim hodinky tocit, ale diky tomu se kazde dostanou na ruku na jeden tyden zhruba behem dvou mesicu. Taky si rikam, ze bych mel prodat. Jen se mi nechce bo je mam vsechny rad. Chtel jsem prodat Bambina. Ne kvuli penezum, ale kvuli poctu hodinek. Kdyz jsem vytvarel inzerat, tak mi prisly strasne krasny a nechtel jsem je prodat, tak jsem ho zase zrusil O vanocich jsem je dovezl do CR a za rok me ceka stastne setkani a budu z nich zase nadsenej Ty prachy za to nestoji a Bambina se blbe shani. Ty tvoje pily tim tuplem, to uz je dnes vzacnost. A jednickovy monstra se jeste sehnat obcas daji, ale malokdy v nos stavu. Takze neprodavej
tano Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Davide, jednoduse. Nic neprodavej ani 1, nebud blazen, tech par kacek... .
Sphinxx Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 (upraveno) Bells: Ááále, budoucí Seikař . Děkuji Miku, nechám je oboje zatím doma, to máte pravdu. Krize zatím zažehnána . A asi i povytáhnu Monstra, dlouho jsem je neviděl a je potřeba si uvědomit, že jsou super a pravdou je, že jsem je dlouho sháněl. Jinak pokud jde o Pily, nemám problém Ti je půjčit . Andy, Tano: nechám je doma, máte všichni pravdu, že bych se zase bil do palice . Upraveno 15. března 2016 uživatelem Sphinxx
Sphinxx Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 "V podstate to vsechno neunosis a je ti lito, ze jen tak lezi v supliku".Naprosto přesně! Jinak se omlouvám všem za ten plevel, ale potřeboval jsem to probrat, došly "prášky na chronobundus" .
AndyAaron Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 To vypada na happy end. Zatim... Koncim s OT, ale snad velky Chronomag pochopi vaznost situace co tu vznikla
Bells Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Bells: Ááále, budoucí Seikař . Děkuji Miku, nechám je oboje zatím doma, to máte pravdu. Krize zatím zažehnána . A asi i povytáhnu Monstra, dlouho jsem je neviděl a je potřeba si uvědomit, že jsou super a pravdou je, že jsem je dlouho sháněl. Jinak pokud jde o Pily, nemám problém Ti je půjčit . Minulý, občas přítomný, určitě i budoucí - Seiko vždy mělo, má a myslím si i vždy bude mít něco, co bych chtěl Heh o pilách asi pokecáme, alespoň bys poznal, zda ti budou chybět, nebo ne, já si myslím, že ano a Monstrech ani nemluvě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se