Marcus Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 třistadevadesátdevět stříbrných seik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Pejnej slejvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 7002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Ten sram na lunete musel ale bolet. To ty nebo predchozi majitel? Ten přede mnou. On byl vůbec šikovnej, dokázal taky rozbít sklíčko. Sklíčko jsem upgradoval na safír, ale lunetu jsem nechal, alespoň mi jí nebude líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Nový starý prírastok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Kotuc20: chvalim Ti tento prirustek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Nový starý prírastok. Parada, tak uz mas obe zakladni barvy. Jaka bude dalsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Parada, tak uz mas obe zakladni barvy. Jaka bude dalsi? ANDY a čo tvoje SKX? ako si dopadol ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Za skx mi vratili penize. Tak premyslim, co dal. Nejak jsem se jich za ty dva tydny nabazil, tak me nic nenuti je zase kupovat. Uvidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Za skx mi vratili penize. Tak premyslim, co dal. Nejak jsem se jich za ty dva tydny nabazil, tak me nic nenuti je zase kupovat. Uvidim.veď asi tie precisty ich plne nahradia ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Pejnej slejvak ..jim sluší Suma mi dlouho ležely a vlastně ještě leží v hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 ..jim sluší Suma mi dlouho ležely a vlastně ještě leží v hlavě.Diky pane, jsou imho krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Parada, tak uz mas obe zakladni barvy. Jaka bude dalsi? Už asi žiadne. Teraz som na chvíľu vystaraný. Možem striedať jedna radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 To Kotuc:Jj, mas co nosit. Tak at delaji radost. veď asi tie precisty ich plne nahradia ...Tak pepsi luneta a jubilee ma svoje caro. Ale Precisty jsou podobne toolovky, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Francois Pralus Ghana 75% Bio a SEIKO 6306-7001 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Já dnes takhle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 ... ranna ? ?obedna ... ... a kafe po obede, BOLIVIA CARANAVI?? ? ?? nj, vytesujem sa 4 dni, -50s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 dva roky téměř pořád spolu a vlastně mě nic jinýho ani nebaví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 dva roky téměř pořád spolu a vlastně mě nic jinýho ani nebaví..Ono to člověka ani nepřekvapuje:) máš je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se