instant Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 a este jedna momentka pocas jazdy (predmestie Jogjakarty, Indonezia). Povsimnite si prosim SPRAVNE PORADIE ZNACIEK bohuzial nebol cas pristavit sa na pokec - niekedy nabuduce. Ale keby v tej bude mali za sklom aj skutocne GS tak asi poziadam o politicky azyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Dneska vánoční retropárty, sladit hodinky je pro hodinkáře povinnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Konecne viem ako ma vyzera pyramida znaciek. Seiko rolex MIDO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 ...Omega Alba Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makos Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Moje pracovné. Mám ich asi pol roka a dúfam, že niečo vydržia:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Kluci ani nevíte jak rad bych sem už postnul moji opičí chlupatou ruku s novyma SUN019... Ale i ta anglická pošta nějak před Vánoci skripe...Hlavně vydržet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítrs 81 Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Jůů, super vlákno kucí , můžu se přidat jednou ze včera? Jinak já je mám taky včera,dnes a zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 (upraveno) Error Upraveno 10. prosince 2014 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Ty vole já jsem asi vožralej. Kuci sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Ty vole já jsem asi vožralej. Kuci sorry.A ja myslel,ze uz mas Pandy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Poněvadž si aktuálně užívám dlouhodobější pracovní volno, tak poslední dobou skoro furt moje společenské SNWéčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 A ja myslel,ze uz mas Pandy:-)No chtěl bych. Moc bych chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 nový leštěnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Super. Chybaju nejake ... kineticy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Sproste petky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Tuhle fotku jsem udělal 9.září. Takže nic novýho. Ale sám koukám, že to jsou už tři měsíce a já jsem pořád na meshi. To se mi ještě nestalo, že bych tak dlouho nepřezul. A to jsem mezitím stihl koupit další dva NATO strapy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Tuhle fotku jsem udělal 9.září. Takže nic novýho. Ale sám koukám, že to jsou už tři měsíce a já jsem pořád na meshi. To se mi ještě nestalo, že bych tak dlouho nepřezul. A to jsem mezitím stihl koupit další dva NATO strapy :-) Mesh bez koncovky(ty trubicky),se mi nelibi,ale videl jsem fotky skx007 prave s nima a nebylo to vono,delalo to opticky vetsi mezeru mezi pouzdrem a hranou,takze takhle dobry.Asi to vyzkousim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Mesh bez koncovky(ty trubicky),se mi nelibi,ale videl jsem fotky skx007 prave s nima a nebylo to vono,delalo to opticky vetsi mezeru mezi pouzdrem a hranou,takze takhle dobry.Asi to vyzkousim.Nějaký fotky jsou ještě tady.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75865-skx007-na-meshi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Jůů, super vlákno kucí , můžu se přidat jednou ze včera? Jinak já je mám taky včera,dnes a zítra.Pěkný pětky. To je nějaká modifikace? Ještě jsem takový neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se