Murphy97 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Potapecsky PADIny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Nomohu se na ně vynadívat. Navíc mi je každý chválí. Kamarádi, holky i staří dědečkové. Opravdu Vám všem tady děkuji za nepřímé rady a projevy, kterými jsem se nechal ovlivnit.Jen návštěva mé maminky byla dnes smutnější. Ta řekla, že na ni působí plastově. Za to jsem ji nepochválil oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 tak plastové určite nie sú a obed si mal pochváliť ale mamičkovia už sú také , uži si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 tyhle ...skoro 20 let na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado2711 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Nomohu se na ně vynadívat. Navíc mi je každý chválí. Kamarádi, holky i staří dědečkové. Opravdu Vám všem tady děkuji za nepřímé rady a projevy, kterými jsem se nechal ovlivnit.Jen návštěva mé maminky byla dnes smutnější. Ta řekla, že na ni působí plastově. Za to jsem ji nepochválil oběd.Tiež si ich moc užívam. Za tú cenu sú to naozaj výborné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 tyhle ...skoro 20 let na rucetak to jo.uz jsem se lekl.ze nosis 20let zeleny Alpinisty.to mi nedavalo smysl:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 a já se těšil na zelený alpinisty s kiklopem a červeným nápisem, r.v. 1995... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) a já se těšil na zelený alpinisty s kiklopem a červeným nápisem, r.v. 1995... :-) Myslíš něco jako tyhle? (i když asi nejsou zelený)Ty by se mi líbily. Jen netuším, kam se pohne cena.650 liber se mi za ně dávat nechce ; )) Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 To oni ale kolem dvacky v tomhle stavu chodej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Kinetic Tuna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 To oni ale kolem dvacky v tomhle stavu chodej... Díky za info....asi budu muset pošetřit. Scháním něco vintage nebo vintage look. Ty alpinisty se mi prostě líbí.Ještě zvažuju Chr.Ward C65 Trident Vintage, ale to by musely být v akci.https://www.christopherward.co.uk/watches/dress/c65-trident-vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Díky za info....asi budu muset pošetřit. Scháním něco vintage nebo vintage look. Ty alpinisty se mi prostě líbí.Ještě zvažuju Chr.Ward C65 Trident Vintage, ale to by musely být v akci.https://www.christopherward.co.uk/watches/dress/c65-trident-vintageTie alpinisty uz lacnejsie nikdy nebudu.. na rozdiel od tych druhych, z ktorych odpises 25% tri sekundy po kupe. O tom ktore maju vacsie gule ani nehovorme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Tie alpinisty uz lacnejsie nikdy nebudu.. na rozdiel od tych druhych, z ktorych odpises 25% tri sekundy po kupe. O tom ktore maju vacsie gule ani nehovorme Díky za radu, z investičního hlediska jsem se na to zatím nedíval. Ale asi už bych při těchto částkách mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Becka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Stále svá první a zatím poslední Seika. Přemýšlím nad něčím novým. Jsem rád, že je zde spousta inspirace Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Díky za radu, z investičního hlediska jsem se na to zatím nedíval. Ale asi už bych při těchto částkách mohl. on by to nemal byt hlavny dovod preco si niektore konkretne hodinky kupit (to clovek skonci u rolexu ci chce ci nechce), ale pri rozhodovani to trochu treba brat do uvahy - zvlast ked ich nekupujes s tym ze si 100% presvedceny a ked to je pre teba podstatna suma penazi akurat upozornujem ze tie alpinisty budu posobit male - ak to hra rolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 akurat upozornujem ze tie alpinisty budu posobit male - ak to hra rolu. No já nemám velkou ruku, obvod 17 cm, ani jsem si nevšiml kolik to má bez korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 No já nemám velkou ruku, obvod 17 cm, ani jsem si nevšiml kolik to má bez korunkyJedná se o klasickou velikost sarbů, která je pro většinu těch, kteří nejsou zvyklí na tuňáky, dostatečná. Na ruku 17 cm je to OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se