Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo, když mě hrozně chyběly tříkila, chtěl bych kombo MM300, MM600, MM1000 a jedny vintage divery, momentálně tam právě ty šestikila trochu chyběj :taz:

Ja som to kombo mal 2x, 2x som to rozpredal. a zakazdym ked sem vleziem mi chybaju. Su to proste fajne hodinky, kazde jedny.

A ked novacikovi poviem nech na to jebe a rusi konto kym je cas, som tu pomaly za zhyraleho zbohatlika, co travi dlhu chvilu manipulovanim davu.. a pritom ja vam chcem len dobre :)

• Odpovědi 31,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pěkný moc,to jsou sestry od těch vínových, co jsem měl od tebe ?

jj, dvojče, akorát je nemám na tahu, takže kdyby ten, kterému si je pustil, je na něm nenosil a mohl jej postrádat, ať mi dá vědět :)

Odesláno

jj, dvojče, akorát je nemám na tahu, takže kdyby ten, kterému si je pustil, je na něm nenosil a mohl jej postrádat, ať mi dá vědět :)

Poměnil jsem je s p.Chumpusem, ale jestli si dobře pamatuju, tak už je nemá. Ale i tak to modráskům sluší :)

Odesláno

No jo, když mě hrozně chyběly tříkila, chtěl bych kombo MM300, MM600, MM1000 a jedny vintage divery, momentálně tam právě ty šestikila trochu chyběj :taz:

probehl jsem, trochu tryskem, darthtuny-mm300-mm600-mm1000 a best kombo je 300/1000, dlouho me bolelo ze jsem pustil 300 ale vitamin B pomohl... kombo 300/1000 pokryje komplet vsechny potreby seiko magora + plus teda gecka a neni duvod lezt do prodejniho vlakna...tedy logicky...ale na logiku tady davno nehrajem ze :-D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Seiko Velatura SXDA20

stvrty prispevok http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60640-co-nos%C3%AD-va%C5%A1e-prot%C4%9Bj%C5%A1ky/ a potom cele vlakno tu: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/51507-seiko-velatura-sxda20/?hl=%2Bseiko+%2Bvelatura

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Kde se daji sehnat? Dival jsem se na netu a po hodinkach se slehla zem. Sedl jsem si z nich na prdel.. naprosta nadhera.

Sorry, ze odpovidam. To je limitka a sehnat se moc nedaji, mozna tak na japonskem ebayi, matthias je zatim nepusti:(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...