People Odesláno 4. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 ty nosis hodinky ako sperk vsak? Cas zistujes pozrenim na mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 ach, Sherlocku, Sherlocku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Mám z nich radost! Teda pořídil jsem je pro synka, ale v jeho současných dvou dnech mu nesedí :-/ Takže mu na ně dám bacha, dokud do nich nedoroste (a mezitím trochu ponosím, aby Kinetic nezahálel). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Nedělní střelba s SKX. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 dnes natahuju sun017.jpgJörg8X, tyhle se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 pjr86: a mne se libi zase tohle!! Bravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 (upraveno) Pořád Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Upraveno 6. listopadu 2017 uživatelem Nick06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Ráno jsem přezul na Horween od Jankoxxx a hned je provětral A odpoledne dorazila pošta Chtěl jsem je vyzkoušet, když o nich všichni tak básní. Moc jsem od nich nečekal a jsem z nich nadšený. Modrý ciferník se mění na všechny možné odstíny, jsou krásně lehoučké a pouzdro krásně sedí. Myslím, že Suma půjdou asi za chvíli z domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Dneska dorazily dva kousky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 takze dvojita radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 (upraveno) takze dvojita radost Radost mam , ne ze ne Upraveno 6. listopadu 2017 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 kde si kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Radost mam , ne ze ne Ty si se teda rozjel. Koukal jsem, že jsi reagoval i na ty GS v prodejní sekci, tak jestli to klaplo, bude to hezký Ježíšek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Ty si se teda rozjel. Koukal jsem, že jsi reagoval i na ty GS v prodejní sekci, tak jestli to klaplo, bude to hezký Ježíšek.Bohuzel jsem byl druhy.. Ale na ceste mam dva dalsi kousky. Mimo jine MM300 ktere jsem pred tydnem prodal. Chronobundus propukl opet naplno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Nelituj, nemely datum... S nim by ty GS quartzovy antimagy byly dokonale.. to jsem zvedav, kdo se s nima objevi.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Huhud ten vocas my je vyfoukl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Akua, tak to mu nebudu ani psát, by chtěl abych mu naoplátku pustil lvíčata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Ty by se mi libily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se