villain83 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Smarja, jako ze to třeba zakresluje, kdyby to vyfotil z větší vzdálenosti, může to zase vypadat jinak. A nebo taky ne, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Jak to nerad píšu, tak na tom zápěstí už jsou fakt velké....Ale houbeles, to je uhlem foceni. Si to zkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Furt mě to drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Ale houbeles, to je uhlem foceni. Si to zkus Jo sice nemám pracku jak spalek, ale naživo mi teda přijdou menší než SKX. Dela to ta černá. Na všech fotkách vypadaj větší. Mam k tomu 192cm takze vím, ze celkove to ide. Fotka asi blba Ok. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 pjr86: vidim to stejne oni by Te lamali hned do klubu malych hodinek Paradni hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Furt mě to drží.Bacha na šedou, snadno se přejí - ale určitě to není univerzální pravda. Nechci ti je ale popruzovat, nedávno jsem je poprvé viděl živě a i přes výhrady nejsou zcela marné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Vzdyt ten rozmer mezi nozkami je delsi nez sirka zapesti, to nemuze delat uhel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Dnesni prirustek a musim rict, ze me mile prekvapily. Pred 9 lety jsem zacinal s pilotkama 10x drazsima a ted mam radost jak malej kluk:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Bacha na šedou, snadno se přejí - ale určitě to není univerzální pravda. Nechci ti je ale popruzovat, nedávno jsem je poprvé viděl živě a i přes výhrady nejsou zcela marné!Az se preji, pujdou na chvili na stridacku. Ale cifr v kombinaci s tim safirem a lesklym vnitrnim okruzim dela neuveritelne veci. Je tam na co koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Dneska přišel balíček a i když to není GS, jsou super!Antireflex je dokonalej, v reálu vypadají, že nemají sklíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Smarja, jako ze to třeba zakresluje, kdyby to vyfotil z větší vzdálenosti, může to zase vypadat jinak. A nebo taky ne, no. Samozrejme mobil skreslí, aj keď asi sú dosť na hrane. Tu je foto mobilom zblízka (sorry za kvalitu) a 100mm objektívom. Rozdiel je myslím značný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 McStinger: ano, takto to presne vypada. Dekuji pane McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 (upraveno) Nemáte za čo, mladý muž. Vždy k službám. Osobne si myslím, že väčšina členov klubu malých hodiniek je často iba obeťou mobilových wristshotov edit: údajne niektorí majú aj malé zápästia, to mám z počutia Upraveno 9. listopadu 2017 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Dneska přišel balíček a i když to není GS, jsou super!Antireflex je dokonalej, v reálu vypadají, že nemají sklíčko Moc hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 (upraveno) Jo sice nemám pracku jak spalek, ale naživo mi teda přijdou menší než SKX. Dela to ta černá. Na všech fotkách vypadaj větší. Mam k tomu 192cm takze vím, ze celkove to ide. Fotka asi blba Ok. Sent from my iPhone using TapatalkČekal jsem kdy tu naběhne Instant a pošle tě do Hobitína Hodinky jsou krásné! Taky byly můj favorit, ale nakonec jsem pořídil Moony. Stejně mi ale lítají hlavou dále To zkreslení mobilem občas mate. Na některých fotkách mám hodinky velké a když se podívám do zrcadla, je to naprosto v pohodě i s rezervou. To je jako fotit si zblízka mobilem obličej. Člověk zjistí, že mu zmizely uši Upraveno 9. listopadu 2017 uživatelem Fade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Každopádně Moony a MM300 za mě absolutní kombo a muzu se odhlásit z fora. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Ani nemluv, boha jeho. Peníze by byly a na fóru jsou teď v prodeji. Jen chci teď peníze poslat do něčeho praktického a ne hned zase do hodinek. Nutkání je obrovské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 petky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se