Dantechno Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 SARX033 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Pekny patecny vecer vsem preji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Tano, hezky nasvícené želvy. Přiznej se, že ty tam chodíš kouřit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Tano, hezky nasvícené želvy. Přiznej se, že ty tam chodíš kouřit?Priznavam se dobrovolne. Diky pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Huhud ten vocas my je vyfoukl a to mam na ceste sbgj001 ale nemohol som tie sbgx06qtky tam nechat lezat. tie ostanu tu pekne na vychode uz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 aby ste mali co zavidiet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 to ja ti skor budem zavidiet tie SBGJ, ked uz treba.. cez wus prebehli teraz mozno troje po dlhej dobe. ale ceny su mrzke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Jo, Iwate ciferník závidím, mě hi-beaty sice obecně tolik nelákají, ale ke značce to taky patří a pak jsme zase u toho cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 ja som dnes fyzicky pracoval, aj som sa spotil. ked ich clovek nahodi po tych titanovych tak je to ako pripnut si zavazie. ale tak clovek si zvykne, ked clovek musi. zvlast zenaty clovek, ze.. plus som dal dva zabery nech je vidiet, ze jak pekne odrbava oko ten mobil, ked si autor da zalezat na tom spravnom uhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 NU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 NUSCVE nu.jpg Coolidge , jako vždy bomba fotka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Po dlouhé době tyto Odesláno z mého SM-G530FZ pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Ode dneška jsem OWG! děkuji ježíšku a Lucinko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Ode dneška jsem OWG! děkuji ježíšku a Lucinko :-)Co tooto jé? Si děláš srandu né? U vás ten ježíšek chodí nějak brzo né? Móóóc hezké i fotka. Gratuluji.Edit: To, ale nejsou ty na které čekáš že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 shewcza: pecka!!!! Ty brdo, GRATULACE CHLAPE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Ode dneška jsem OWG!děkuji ježíšku a Lucinko :-)Celkem předčasnej Ježíšek, ale ví co má nosit, to je teda pravda. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 OWG je jen pověra :-)) gratulace ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 (upraveno) Dnes se vydali dva blazni Tano a dr.sphinx na spolecne toulani. Dobre to bylo, dekuji pane doktore Kdo ma zajem, at se jukne sem, jsou tam dva dily z dneska: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79352-tanovo-toulani/page-28&do=findComment&comment=2025895 Upraveno 11. listopadu 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Svatoslav: děkuji. No to nejsou ony a už ani nebudou. Rozhodl jsem se pro tyto. Před tím to měly být SBDC051. Ale to by bxmyl stejný stroj jako v sumo, ale 2x dražší. Tohle jsem vždycky chtěl, jen jsem netušil, že to bude tak brzo. tano: díky moc prošlápl jsi mi cestu ;-) MíraMíra: pravda a to jsem se mu teprve chysral napsat. Díky za gratulaci. DavidLC: díky Davide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se