Svatoslav Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 uz ked mame ten advent.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez TapatalkPěkně jsi to barevně vychytal.
shewcza Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 Chlapi, jestli sem nepřestanete dávat fotky těch landmasterů, tak mi to rozvrátí fungující rodinu já dnes želvy, odpoledne jdeme na ples a já nemám žádné "oblekovky". Uvidím, které na "oblekovky" povýším Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbraj19 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 Ježíšek přišel už dneska, aneb "pseudo luxus pre socky, v tomto pripade navyse retro dizajn, no proste nepodareny gyc" (citace z jiného Seiko vlákna - jsem si nemohl pomoct ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nick06 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 Jsou moc hezky.Ano jsou a to i přesto že chronografy moc nemusím.Pro socky???-no ne každy vydělává 120t/m :-)
xbraj19 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Ano jsou a to i přesto že chronografy moc nemusím.Pro socky???-no ne každy vydělává 120t/m :-)To byl odkaz na vedlejší vlákno, kde se řešil modrý smaltovany cifr u novych Presage. Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem xbraj19
xbraj19 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Ano jsou a to i přesto že chronografy moc nemusím.Pro socky???-no ne každy vydělává 120t/m :-)Double Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem xbraj19
DavidLC Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 Ježíšek přišel už dneska, aneb "pseudo luxus pre socky, v tomto pripade navyse retro dizajn, no proste nepodareny gyc" (citace z jiného Seiko vlákna - jsem si nemohl pomoct )Seiko SRQ019.jpgParádní záležitost, chci být sockáááá už se těším, až si šáhnu
instant Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 Ano ale tie nove modre pressage stoja tak tretinu tychto chronografov.. z toho ta moja poznamka.
xbraj19 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 Ano ale tie nove modre pressage stoja tak tretinu tychto chronografov.. z toho ta moja poznamka.To jo, ale rozdíl v ceně bude daný spíš strojkem, než ze by byl nějak zásadní rozdíl v kvalitě ciferniku/smaltu.Nejsem si jistý, ze by si někdo kupoval Seiko se smaltem, aby měl pocit luxusu. U Seika to budou spíš fanoušci, kterým to přijde zajímavé. Na druhou stranu, to Seiko dneska dává už kdekam.
instant Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 ona ta poznamka so sockami nie je mierena ako vysmech z tych, co daju za hodinky relativne mensi obnos penazi. ja som to myslel tak, ze iste veci ked ich zlacnis uz posobia nedoveryhodne, stratia svoju unikatnost, v podstate unika podstata. No a smaltovany cifernik je podla mna prave jedna z nich, je to pracne, a preto zriedkave, cize.luxusna vec, lebo to niekto vyrobi rucne, kopa kusov sa nepodari, atd neda sa to sekat jak Bata cvicky /aspon si myslim/. Uz za 3000usd je to relativne "lacne", a co potom za tisicku, jedna vec je pravda, ze som si nevsimol ze sa jedna o limitku, ale ked ju chcu robit kazdy rok v nejakej obmene tak to moc limitovana edicia ani nie je. no ale x ludi x nazorov, ze. ci je rozdiel v cene v kalibri, to tazko povedat. u seika spekulovat co ma aky suvis s cenou je fakt tazka disciplina - vid debatu o zlate vs pozlateni - nie je v tom ziadna jednoducha logika - ak vobec nejaka
Dantechno Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk
tano Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Peknou sobotu vsem! Jsou to bozi hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cortes1990 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 novy prírastok 7A38-7060 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
boban Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Sent from my iPhone using TapatalkTak ty jsou nádherný.
neumann Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Na ruce obycejne MM v ruce plzenska LE Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokusan Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Adventní Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Musely se provětrat po Praze... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Ježíšek přišel už dneska, aneb "pseudo luxus pre socky, v tomto pripade navyse retro dizajn, no proste nepodareny gyc" (citace z jiného Seiko vlákna - jsem si nemohl pomoct )Seiko SRQ019.jpgGratuluji. Tyhle jsem loni před Vánoci málem koupil. I černá verze je skvělá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se