Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Chlapi, jestli sem nepřestanete dávat fotky těch landmasterů, tak mi to rozvrátí fungující rodinu  :death:

já dnes želvy, odpoledne jdeme na ples a já nemám žádné "oblekovky". Uvidím, které na "oblekovky" povýším :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Ano jsou a to i přesto že chronografy moc nemusím.Pro socky???-no ne každy vydělává 120t/m :-)

To byl odkaz na vedlejší vlákno, kde se řešil modrý smaltovany cifr u novych Presage.

Upraveno uživatelem xbraj19
Odesláno

Ježíšek přišel už dneska, aneb "pseudo luxus pre socky, v tomto pripade navyse retro dizajn, no proste nepodareny gyc" :D (citace z jiného Seiko vlákna - jsem si nemohl pomoct :lol2:)

attachicon.gifSeiko SRQ019.jpg

Parádní záležitost, chci být sockáááá  :lol2: už se těším, až si šáhnu :lol2: 

Odesláno

Ano ale tie nove modre pressage stoja tak tretinu tychto chronografov.. z toho ta moja poznamka.

To jo, ale rozdíl v ceně bude daný spíš strojkem, než ze by byl nějak zásadní rozdíl v kvalitě ciferniku/smaltu.

Nejsem si jistý, ze by si někdo kupoval Seiko se smaltem, aby měl pocit luxusu. U Seika to budou spíš fanoušci, kterým to přijde zajímavé.

Na druhou stranu, to Seiko dneska dává už kdekam.

Odesláno

ona ta poznamka so sockami nie je mierena ako vysmech z tych, co daju za hodinky relativne mensi obnos penazi. ja som to myslel tak, ze iste veci ked ich zlacnis uz posobia nedoveryhodne, stratia svoju unikatnost, v podstate unika podstata. No a smaltovany cifernik je podla mna prave jedna z nich, je to pracne, a preto zriedkave, cize.luxusna vec, lebo to niekto vyrobi rucne, kopa kusov sa nepodari, atd neda sa to sekat jak Bata cvicky /aspon si myslim/. Uz za 3000usd je to relativne "lacne", a co potom za tisicku, jedna vec je pravda, ze som si nevsimol ze sa jedna o limitku, ale ked ju chcu robit kazdy rok v nejakej obmene tak to moc limitovana edicia ani nie je. no ale x ludi x nazorov, ze.  

ci je rozdiel v cene v kalibri, to tazko povedat. u seika spekulovat co ma aky suvis s cenou je fakt tazka disciplina - vid debatu o zlate vs pozlateni - nie je v tom ziadna jednoducha logika - ak vobec nejaka :)

Odesláno

Peknou sobotu vsem! Jsou to bozi hodinky :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ježíšek přišel už dneska, aneb "pseudo luxus pre socky, v tomto pripade navyse retro dizajn, no proste nepodareny gyc" :D (citace z jiného Seiko vlákna - jsem si nemohl pomoct :lol2:)

attachicon.gifSeiko SRQ019.jpg

Gratuluji. Tyhle jsem loni před Vánoci málem koupil. I černá verze je skvělá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...