Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Svatoslav: dikes, pomerance byly suseny ale :) Priserky ja muzu i ve velkem mnozstvi.

Odesláno (upraveno)

Je vidět, že se vyznáš :)

Ani veľmi nie - lebo som myslel (asi) staršie, dostali sa mi omylom do ruky, keď som zháňal Kinetic North/South Pole. Tieto som myslel (fotka stiahnutá z netu):

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Mali zaujímavé puzdro s prelisom na bočných hranách, myslím, že žiadne iné (Land)Mastre to nemali ani nemajú.

Upraveno uživatelem wawrik
Odesláno

rozhodne mensie (pocitovo). opticky to uz je nieco ine - tieto su viac hranato placate, MM600 skor vysoke a oble.. kazdopadne nic pre hobbitov a milovnikov retra to nie je :)

su inac perfektne. jedine co mi na MM600 vadilo bolo to sklo. tu je safir tensi a ma evidentne lepsi AR, takze sa takmer vobec neleskne a je krasne priezracny. wawrik proste tento rok posluchal, tak si asi zasluzi, no..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

..by som rad ale technicky problem, nejako to nejde z pc..

Upraveno uživatelem instant
Odesláno (upraveno)

..by som rad ale technicky problem, nejako to nejde z pc..

Vy jste tajemny jak.... dej jsem neco barevnyho, my tu lunetu prezijem, tyhle umelecky b&w si nech na facebook

Jinak ty ?RO? jsou povedeny, jeste ze jsem se zarekl, ze budu porizovat jen divery

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

tak tie nemaju chybu.. Seiko Royal Oak. som netusil ze ich tu niekto ma

:) Jsou super. A i po těch letech přesné (r.v. 1984).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...