Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak dnes dorazily. Snad prominete, že jsem ještě nenastavil datum a čas. Na to, že to jsou hodinky v ceně lepší večeře, nebo koženého řemenu, tak super! Jen škoda toho mizerného náramku. Kdyby pouzdro mělo alespoň 40mm, tak bych je nosil. Takhle zůstanou s největší pravděpodobností mojí lepší polovičce. Ovšem dojmy ve skrze pozitivní.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak dnes dorazily. Snad prominete, že jsem ještě nenastavil datum a čas. Na to, že to jsou hodinky v ceně lepší večeře, nebo koženého řemenu, tak super! Jen škoda toho mizerného náramku. Kdyby pouzdro mělo alespoň 40mm, tak bych je nosil. Takhle zůstanou s největší pravděpodobností mojí lepší polovičce. Ovšem dojmy ve skrze pozitivní.

Blahopřeju! Já si je přesně před rokem kvůli tomu chrastícímu náramku a malé velikosti naopak schválně koupil a mám je moc rád. Určitě ti nakonec taky budou dělat radost.

Odesláno (upraveno)

5ky maji neuvěřitelný zpracování za tu cenu co stojej :notworthy:

Ještě doplnim: ženě jsem je šteloval na Silvestra a protože jsem věděl jak choděj, dal jsem je +30vteřin. Nevim jak to dělá (sama je nešteluje), ale dnes jdou +12vteřin :eek:

Upraveno uživatelem Panchart
Odesláno

Bobi: díky :)

Siwi:děkuji. Tvoje skvělé fotky mají na této akvizici velkou zásluhu. Šanci jim určitě dám, ale myslel jsem, podle tvých fotek, že budou větší.

AndyAaron: ale trvalo mi to co? :)

Little_w: za ty prachy jsou fakt skvělý! Hlavně ten ciferník s krásnými indexy.

Odesláno

Maxel: ty bych asi unosil. Prosím napsat na konec pořadníku ;-)

Jsou dobrý, šanci dostanou. Jsem zvyklý na větší, ale na ruce, dle mého, nepůsobí zase až tak blbě.

Sorry za spam a za to, že jsem je ještě nenastavil. Na ruce mám jiné, tyhle mám pořád ještě v kapse v bundě i s krabičkou :-D

Odesláno

shewcza: gratuluji, pekne hodinky. At dlouho slouzi. Fotky super!

Odesláno

K te velikosti: ja v posledni dobe koketuji s myslenkou poridit si nejake 34mm hodinky... takze tyhle jsou normalne velky! ;-) Nejak jsem zjistil, ze male = pohodlne = prudce nositelne. Jeste jsem do toho teda nepraskl, ale je to asi jen otazka casu. :)

Odesláno

shewcza: Moje zkušenost s těmioto hodinkami je taková, že když je vezmu na ruku, zdají se mi být malé. Ale po hodině mi už jejich velikost přijde akorát. A ta pohodlnost je opravdu maximální. 

Odesláno

V robote

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...