Michal93 Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Pekny! To maskacove nato sedi perfektne. Jako plus beru ze mas ?kulate? to kovani na pasku, ja tam mam rohy (zbrouseme ale jsou tam a obcas zavazi).No je to ZULU a je strasne pevny a tvrdy.. Takze a tyhle 637 je super ale na SKX je vpodstate nepouzitelny.. Vypada to strasne hovadsky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 logo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 ladit je treba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Opět a zase (-:MM300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Konečně sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Harwey: ty jsi u Tebe jeste nevidel, zajimave jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 tano: diky, back to roots:) jedni z prvych v ramci bundusu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 logoMusím se přidat, opravdu zajímavé. Mám rád takové hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Svatoslav: mas pravdu, su zaujimave, uz len to pravitko sa naucit ovladat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 S alpinistami dnes na horách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 (upraveno) MíraMíra: jo jsou fakt skvělý. Opravdu z nich cítím "GS feeling", myslím, že kdyby měly 9S calibr, tak se můžou hrdě postavit vedle nich. Zpracování nemůžu opravdu nic vytknout. Myslím, že mi ty hodinky kompletně překopaly pohled na moji hodinkovnici. Mám oči jen pro ně.To znám. Tahle nemoc má spoustu fází. Tak ať dělaj radost co nejdýl! Upraveno 19. února 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Rychlocvaky Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 (upraveno) Quartzky, nosim je ted asi nejvic, capnu je a jdu (a vim ze jdou porad presne), je to nakazlive ... Upraveno 20. února 2018 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 035 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Jak ze žurnálu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 FBS? BFS (Big Freakin? Seiko) Přesněěě, BFS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Bobi: díky S touhle dvojkou spolehlivě utáhnu všechny moje aktivity. Říkat, že je nikdy neprodám, nebudu. Protože dnes už vím, že bych lhal ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Říkat, že je nikdy neprodám, nebudu. Protože dnes už vím, že bych lhal )Dobrý výběr, fotíš už novým sklem nebo stále mobil?Edit: u fotek bych se opakoval, ale tak jo. Nápadité, hezké, dobře provedené. Někdy si říkám, škoda, že nedokáži nějaké prodat. Potom si řeknu jsou moje a jak by se k nim nový pán choval a jeto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Svatoslav: děkuji. Pořád mobil, jsem strašně línej :-/ už asi jiný nebudu. No já bych si taky rád všechny nechal, ale abych si to doma obhájil, tak musí nějaké pryč. Pořád (snad) stoupám vzhůru. O doplatku se samozřejmě musí taktně pomlčet. :-) Tady jsem něco zkoušel, ale nedopadlo to tak, jak jsem chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se