shewcza Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 People: je to potravinářská nerez (1.4301) síla 1,5mm, když se na to plácne oboustranná lepící páska, tak to může být i samolepka. Já to udělal jen jako takový pokus, na popud kolegy co to chtěl jako samolepku na notebook a víko auta ( bylo to ve vláknu vintage seiko, už jsem to našel). Napsal jsem, že kdyby to chtěl z nerezu, ať dá vědět. Zůstalo to bez odezvy, ale mě se ten nápad docela zalíbil, tak jsem se rozhodl, že to zkusím nakreslit a vyrobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 vyzera to velmi dobre. Mal by som zaujem. Ak by si este nejake realizoval, tak sa hlasim. Najaku tu kacku samozrejme mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 shewcza: vyborne kamarade, jsi sikovny. Smekam!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Přírůstek do Sumo rodinky, černý k oranžovým Se mi zdá že tady někdo chytil sumobundus. ) Taky už mám opět jedny na cestě. Dlouho jsem bez nich nevydržel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Solárka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Zelviska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Opět Sumo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Dan83: moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Monstra Odesláno z mého SM-A320FL pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 (upraveno) Tak mi to nedalo a zkusil jsem se ..Já si asi objednám tuto, na džísku Upraveno 2. března 2018 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 kamilb: nemají i nějakou nášivku seiko 5? Nechci být "wannabe" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 (upraveno) jo, tak vem tu uni. Odpářu iron majden a hodim ji na druhý rukáv .. venku už se otepluje Upraveno 2. března 2018 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 jsem si vzpomněl na zlatý ády..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Tak už jsem trochu vyladil to písmeno "G". Už se mi to začíná i líbit oproti včerejšku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Posledni dobou mi od Seika vyhovuji vice cisla nez rafiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Aj dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Modré..... Odoslané z HUAWEI CAN-L01 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 jo, tak vem tu uni. Odpářu iron majden a hodim ji na druhý rukáv .. venku už se otepluje kde se taková paráda dá koupit prosímpěkně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Na výletě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se