Panchart Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Spousta casu na kochani... takhle po ranu v Praze.Jj, radní Prahy opět staví barikády, naprosto s rozmyslem a cílem Prahu ucpat
EpsteinBarr Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 este nastavit datum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dan83 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 A zase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
minimus80 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 zelená je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Sumo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
01axel01 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Pořad mi dělají radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Snxs Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Panchart Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Mě z těch vašich fotek jednou klepne nemůžete fotit jen jedny, abych nemusel chtít všechny?
instant Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 tak zrovna tieto 5ky ta nezruinuju.. dufam
Panchart Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 (upraveno) Kdybych měl koupit všechny 5ky, co jsou krásně nafocený jen v tomto vlákně, tak bych chcíp hlady dřív, než bych na nich otřel prach Upraveno 14. března 2018 uživatelem Panchart
McStinger Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 tak zrovna tieto 5ky ta nezruinuju.. dufam Pětka k pětce a prachy jsou v pérdeli
01axel01 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Kdybych měl koupit všechny 5ky, co jsou krásně nafocený jen v tomto vlákně, tak bych chcíp hlady dřív, než bych na nich otřel prach Všechny bys je nevynosil .
Panchart Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Všechny bys je nevynosil . Ale chtěl bych je mít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Coolidge Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. března 2018 uživatelem Coolidge
sashator Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Mu dám nějaký svoje vomlácený vintážky a jsem zvědavej, jestli z toho vykouzlí toto
instant Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 On z toho vykuzli podla mna cokolvek.
Coolidge Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 Dobré totodikyMu dám nějaký svoje vomlácený vintážky a jsem zvědavej, jestli z toho vykouzlí toto On z toho vykuzli podla mna cokolvek.nevim , nevim... uvidim, co sashator posle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 (upraveno) Máte to moc hezký kluci. Dostali jste aspoň množstevní slevu? pozeram ze si rezignoval na zhananie starych snowflakov - je fakt ze to je uz takmer nemozne. ale aj na to nove logo si asi clovek zvykne - zaujimave je, ze na tych tvojich fotkach ten cifernik neposobi taky prazdny ako na fabrickych. myslim ze dobra volba, pokial nosis do prace kosele a saka, tak si ich uzijes. Děkuju pánové, původních SBGA011 se na chrono24+ebay válí pořád dost, ale buď za nesmysl (na 5 let staré sušenky z Koskomu ale nemá nikdo) a nebo z kdoví kolikáté ruky kolem ?4500. Přitom s touhle cenovkou už se s trochou štěstí daly sehnat 211 nové, s plnou zárukou od 7.3.2018 v evropském kamenném krámě včetně DPH - tak proč si hrát na Novyje Russkije? Přiznávám že ze všech těch obludně velkých produktových fotek jsem měl taky strach, jak to "GS" bude vypadat - ale řekněme že po loňské zkušenosti s Rolexem už se mi ciferníky zaflákané "superlativy" stejně eklují, tak proč ne. O to příjemnější pak pro mě bylo překvapení že hodinky jsou teď na zimu "malé tak akorát" (na letní machrování mám PAM572 a béčka), takže žádné chybějící komplikace pomocí hromady pochybných nápisů dohánět nepotřebují. Ručky a zrcátka indexů jsou proporčně dokonalé, nápis Spring Drive o výšce 2pt je podobně nenápadný jako obligátní "~ Made", asymetricky umístěný 3D indikátor rezervy chodu beru spíš jako decentní "odznak moci" - a nakonec ani to švabachové GS (s dotištěnou 3pt vysvětlivkou namísto "laciného" brandu SEIKO) mi nepřijde urážející, inspirace od marketingové logiky "luxusnějších" AP je tady asi celkem zjevná...Jediné co mě zatím štve je, že jsem se od Pondělka pořádně nezastavil, abych se s nima mohl apoň chvíli pokochat někde venku na sluníčku. A zítra to asi nebude o moc lepší, když se tady nad "malýma zapatlanýma nesvítícíma račmenama z homokovu" rozplývám ještě ve 3 v noci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. března 2018 uživatelem Radek124
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se