Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Kdybych měl koupit všechny 5ky, co jsou krásně nafocený jen v tomto vlákně, tak bych chcíp hlady dřív, než bych na nich otřel prach :lol2:

Upraveno uživatelem Panchart
Odesláno

Kdybych měl koupit všechny 5ky, co jsou krásně nafocený jen v tomto vlákně, tak bych chcíp hlady dřív, než bych na nich otřel prach :lol2:

Všechny bys je nevynosil  :lol2:

Odesláno

Dobré toto

diky

Mu dám nějaký svoje vomlácený vintážky a jsem zvědavej, jestli z toho vykouzlí toto  :D

On z toho vykuzli podla mna cokolvek.

nevim , nevim... uvidim, co sashator posle :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Máte to moc hezký kluci. Dostali jste aspoň množstevní slevu?  :D

pozeram ze si rezignoval na zhananie starych snowflakov - je fakt ze to je uz takmer nemozne. ale aj na to nove logo si asi clovek zvykne - zaujimave je, ze na tych tvojich fotkach ten cifernik neposobi taky prazdny ako na fabrickych. myslim ze dobra volba, pokial nosis do prace kosele a saka, tak si ich uzijes.

Děkuju pánové, původních SBGA011 se na chrono24+ebay válí pořád dost, ale buď za nesmysl (na 5 let staré sušenky z Koskomu ale nemá nikdo) a nebo z kdoví kolikáté ruky kolem ?4500. Přitom s touhle cenovkou už se s trochou štěstí daly sehnat 211 nové, s plnou zárukou od 7.3.2018 v evropském kamenném krámě včetně DPH - tak proč si hrát na Novyje Russkije?  :whistling:

Přiznávám že ze všech těch obludně velkých produktových fotek jsem měl taky strach, jak to "GS" bude vypadat - ale řekněme že po loňské zkušenosti s Rolexem už se mi ciferníky zaflákané "superlativy" stejně eklují, tak proč ne. O to příjemnější pak pro mě bylo překvapení že hodinky jsou teď na zimu "malé tak akorát" (na letní machrování mám PAM572 a béčka), takže žádné chybějící komplikace pomocí hromady pochybných nápisů dohánět nepotřebují. Ručky a zrcátka indexů jsou proporčně dokonalé, nápis Spring Drive o výšce 2pt je podobně nenápadný jako obligátní "~ Made", asymetricky umístěný 3D indikátor rezervy chodu beru spíš jako decentní "odznak moci" - a nakonec ani to švabachové GS (s dotištěnou 3pt vysvětlivkou namísto "laciného" brandu SEIKO) mi nepřijde urážející, inspirace od marketingové logiky "luxusnějších" AP je tady asi celkem zjevná...

grand-seiko-300x300.jpgap-logo-300x116.png

Jediné co mě zatím štve je, že jsem se od Pondělka pořádně nezastavil, abych se s nima mohl apoň chvíli pokochat někde venku na sluníčku. A zítra to asi nebude o moc lepší, když se tady nad "malýma zapatlanýma nesvítícíma račmenama z homokovu" rozplývám ještě ve 3 v noci...  ;)

Upraveno uživatelem Radek124

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...