tano Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 vludim sa jednou obycajnou, amaterskou fotkou medzi tunajsie foto hviezdySuper, paradni hodinky pro chlapy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Tak 5ky už jsem doma měl a přišel jsem o ně. Říkal jsem si nevstoupíš do stejné vody! Jste hrozní provokatéři s těma fotkama! Edit: od minulého týdne si říkam nekupuj, nemáš to kam dávat, ale už jsem si je i našel. Odolávám, jsem chlap ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 vludim sa jednou obycajnou, amaterskou fotkou medzi tunajsie foto hviezdy Velmi pěkné, jsi mi připomněl můj nedávný pokus, viz datumovka. Ta šesťakila jsou snad propojena nějako kosmickou telekinetickou energií nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Stale tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 tano: krásné, moc se mi ta fotka líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ford Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Já dnes tyto. Rok 1996 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Svatoslav: diky, zatim jen testuji moznosti noveho mobilu. Je tam toho hodne, a moc se v tom neorietuji Ale posun vpred to rozhodne je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 ... SAMURAI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Grand, Snowflake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Grand, Snowflake...moooc pěkné.Pouzdro mají stejné jako u těch původních? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Mapmeter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 (upraveno) @xbraj19: Pokud můžu posuzovat z obrázků a videí, tak se jenom přerovnaly loga a nápisy na ciferníku. A to lesklé "švabachové" GS nahoře se mi líbí čím dál tím víc... Jediná "negativní" věc celého toho SpringDrive zázraku je, že při koukání na chod jiných mechanik (zrovna před pár minutama video " ") mi přijde až "rušivé" jak jejich dlouhé vteřinovky trapně skáčou, jako by to byly nějaké laciné quartzky... Upraveno 21. března 2018 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Radku, tie snouflejky su paradne.Oneskorene, ale gratulujem k vyberu. Mne tiez celkom prestava vadit zmena loga, resp. zacinam ju vnimat celkom pozitivne. Cielene :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Mapmeter Jen pro opravdove chlapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Jen pro opravdove chlapy. Skoro jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 ten kaliber vnutri je zaujimavy. aj hodinky - tie si clovek nepomyli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Dneska na ruce i ve vodě. Tak tá fotka je super. To máš Strapcode ťah? Asi si ich budem musieť znova zaobstarať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 S Emperory do pochmurného rána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 SBDX001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 shewcza: perfektna 3D fotka.. klobuk dole pred Tvojim umenim.. z iPhone X cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se