martin151 Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 SARGy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Dělal jsem fotky SBDC007 do prodejního vlákna, ale když jsem je vzal zase na ruku, nějak mě to přešlo. Tak jedna dnešní alespoň sem Podle mě jedno z nejhezčích pouzder, krásná kombinace broušených ploch a leštěných linek/hran. A to všechno v titanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 To prave ani zadna seiko bunka neni. Bylo tam spousta hodinek vsech moznych znacek (Alpina, Breitling, JLC, Omega, Rolex apod.). Jen ty Seika jsou takovy lehce sehnatleny levny mr.ky, tak se jich hodne urodilo Není seiko jako seiko ;-) A kam to chodíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Není seiko jako seiko ;-) A kam to chodíte?Nedolejzej za Prahákama, uděláme si svůj sraz a taky jim neřekneme :lol2: Od včerejška tyto, hybrid + solar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Alpinisty jsou boží. Na to, jak jsou malinkaté, mě strašně baví a už jsem je skoro týden nesundal z ruky.Leda, že chci přehodit řemení, nebo tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Jsou prima.Takove uz nakej cas shanim.Z jakeko jsou roku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Červen 1968, už je jim přes 50 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Nedolejzej za Prahákama, uděláme si svůj sraz a taky jim neřekneme :lol2: Od včerejška tyto, hybrid + solar Zdar, to neni spatny napad ;-) Spravna japan kombinace..jak jinak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 když včera přišly, nebyl jsem si 100% jistý, ale už jsem Překvapilo, jak dobře se na tom chrastícím tahu nosí, nevím o nich a přitom se ani nehnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 SEIKO SAMURAI BLUE LAGOON SRPB09 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Kdyz jsem je tady videl na fotkach-rikam si celkem pekny seika a maj i safir-nez toho mi hodinky moc nerikaj...no a mam je na ruce a fakt nejsou spatny...dokonce mi nevadi ani ten mysliveckej cifernik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Kakumeee Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Nevim zda to sem uplne patri, nicmene vikend venovant vyklizeni bytu plneho ?pokladu? na ruce Seiko Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Nevim zda to sem uplne patri, nicmene vikend venovant vyklizeni bytu plneho ?pokladu? na ruce Seiko Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladant Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 ...aj keď už ma, medzičasom, opustili...Ale Sportury alebo Velatury skôr či neskôr opäť mať budem :-)A určite to bude zas Kinetic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 mokré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Seiko Astron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Seiko Astron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 ja alpinist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se