Gombo Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Tak to je moc hezký kousek, i když to nejsou pětečky.... Dej pak pls fotku s novým sklíčkem (a ten tah byl asi někde na tahu, trochu odbahnění by mu taky udělalo dobře ;o)Neboj.Pri vymene sklicka ide tah do ultrazvuku aj s telom.No ale aj tak tam chcem nahodit kozeny rallye remen.
chloupek Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. listopadu 2018 uživatelem chloupek
p3k Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 co si budeme povídat, ideální ke košili
kamilb Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 (upraveno) Divery a košile - ideální kombinace . edit:Košula do gatí a Hasňu raní mrtvice Upraveno 7. listopadu 2018 uživatelem kamilb
AndyAaron Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Blbnu a z nejakeho duvodu se mi ty zlate tunaky na tom natu fakt libi
jovani Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 ?pane, Vase baliky su male, ale drahe!? kurier DPD
bohush Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Seiko namodro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 bohush: to je keramická luneta? Jsem nevěděl, že už ji někdo dělá. Odkud ji máš?
bohush Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 bohush: to je keramická luneta? Jsem nevěděl, že už ji někdo dělá. Odkud ji máš? Výborný postřeh Jo keramika, od Harolda. Tu originální jsem škrábnul, je totiž hodně náchylná na škrábance, a tak jsem zjišťoval čím by šla nahradit, znovu origo za hodně peněz a za chvíli by dopadla stejně, do toho se mi moc nechtělo, ale našel jsem pár odkazů, kde už ji lidi mají, trochu jsem měl obavy jaká bude, ale je perfektní, a to až natolik, že hodinky, které jsem chtěl prodávat, jsem si nechal nakonec.
RND Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 ?pane, Vase baliky su male, ale drahe!? kurier DPD Skvela poklona )A toto farebne kombo je strasne fit Sent from my iPhone using Tapatalk
blackhead Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Blbnu a z nejakeho duvodu se mi ty zlate tunaky na tom natu fakt libi Zeleny nato se hodi ke vsemu, k tunakum obzvlast!
vera8888 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Přesné hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pjr86 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Blbnu a z nejakeho duvodu se mi ty zlate tunaky na tom natu fakt libi Velká paráda Sent from my iPhone using Tapatalk
ABCDE Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Zeleny nato se hodi ke vsemu, k tunakum obzvlast!Jj sedí k nim výborně
AndyAaron Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Dik chlapi. To two piece na to v pozadi zaberu pujde z domu, kdyby mel nekdo zajem. Objednal jsem dve ruzne na zkousku. Klasicke nato v jednom kuse se mi libilo vic.
chloupek Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem chloupek
P11 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Zelená v kombinácii so zlatou je neskutočne fajn.
VojtaJ Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Limitka Mt. Fuji. Furt se mi neomrzely a asi ani neomrzí. Ten cifr je prostě boží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 jedny sa trestuhodne valaju v predajnom vlakne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se