EpsteinBarr Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 este nastavit datum, ale inak fcera, dnes a asi aj zajtra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 ...u mne svádějí boj Marinemastery s Landmastery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Ty šestistovky jsou už hard corový stroj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 je to ještě horší, jakmile je dám na ruku, jsem stále pod jejich vlivem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Jsou bomba! Škoda, že jsou už docela velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 U nich se mi to lehce odpouští, vložka lunety má 39 mm a luneta necelých 43. Celkově to mají dobře vymyslené. Fotky ty hodinky zvětšují, na ruce to vypadá přirozenějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 měl jsem je týden na ruce, než se od Villaina přesunuly k P3K(myslím to jsou ony) a jsou snad pohodlnější než MM300, lehčí(o kousek), ale ta výška narvat je do rukávu byla švanda jinak já pořád maloželvy, napadl nám poprašek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 U nich se mi to lehce odpouští, vložka lunety má 39 mm a luneta necelých 43. Celkově to mají dobře vymyslené. Fotky ty hodinky zvětšují, na ruce to vypadá přirozenějí.A kolik máš prosím tě cca zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 U mna zapästie: 21,5cm, cize ziadna modelka...max. pohodlne, ani neviem, ze ich mam na ruke.A mam na ne napisany inzerat, len sa neviem odhodlat ho zverejnit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 No já mám zápěstí cca 17,5 - 18 cm.To by asi nebylo úplně ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 jak píše pebe, jsou pohodlné, díky váze titanu nejsou těžké a dobře se nosíjinak jsou to košilofky jak vyšité, možná i proto se ty hodinky na fotce jeví vždy větší než je to ve skutečnosti.Zápěstí mám tak 18 - 19 cm.A sice inzerát napsaný nemám, ale kdykoliv jsem si říkal, že by, tak mi to po nandání na zápěstí vždy zakázaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Já jsem měl jenom MM300 a jako šlo to, ale pocitově to už bylo celkem na hraně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 na 16.5cm lovečáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Blba fotka aj okolnosti, ale v zmysle, ze pomoct kolegom pri rozhodovani....Ako dokaze foto skreslovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Kdybych si měl z těch tří vybrat jedny bez ohledu na cenu, tak by to byly i tak ty nejlevnější :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Vsakze? Prave preto ich stale mam a obcas si ich polaskam a odlozim do suflika. Okrem toho, je za nimi dlhy pribeh, ked sa nedali kupit len tak, ked si clovek zmyslel, ze chcem hodinky a mam peniaze, tak kupujem. Kdeze...Ale GS rules. Neskusis, nevies... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Tenhle rebus zrovna zvažuju, fotky srovnání přijdou vhod. Mám jen výhradu k multiwristshot-ům. Prostě jak jsou každý na jiné části ruky, strašně to zkresluje proporce. To raději fotky po jedný, pokud vedle sebe, pak na neutrální podložce. Ale vkus máš vyhraněnej, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Pro změnu něco lidovějšího: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Teď když je vidím tak vedle sebe, možná bych taky nakonec skončil zase u třístovek, ale všechny jsou bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 EDC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se