VojtaB Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Bude Landmaster vlna? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A nějak jsem se koukám vykašlal na datum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Furt to samé... Však vy si zvyknete, já taky musel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Ozaj si nechces k tymto peknym hodinkam dokupit origo tah?Ak sa pozries do Seiko5 sekcie, myslim, ze tam najdes presne take priklady.A uvidis, mala investicia a nebudes lutovat, pretoze hodinky budu vyzerat x-nasobne lepsie.Teraz je to, ako sa vravi u nas "ako päsť na oko". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 #nezvykneme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Pri strede takto... Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Dark panda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Takže vlastně bez bílý vůbec ne Panda, ne? Ale dohromady to není nejhorší, cifr je z Kalkulaček? A ručičky JPS a sundaná barva, nebo to takhle někdo vyrábí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Dosli handry, tak prezuvam na blizky podvecer.Tolko radosti a pritom taka blbost :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 ciferník a ručky jsou z kalkulátorů, zbytek je panda. Skládačka z doby, kdy dílů bylo dost Takže vlastně bez bílý vůbec ne Panda, ne? Ale dohromady to není nejhorší, cifr je z Kalkulaček? A ručičky JPS a sundaná barva, nebo to takhle někdo vyrábí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Na bezstarostný nošení dobrý... Rozhodně pohodlnější než tahat ten cifr a ručky v Calculator pouzdru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Shanel jsem pekny pandy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 #nezvykneme :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Lepsi rucky jsem asi nevidel jeste Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Jsi je moh pribalit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Max Vymenim Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Ozaj si nechces k tymto peknym hodinkam dokupit origo tah? to by ho musel predtim opiskovat. na tahu jsou jenom leskly snzg13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Lepsi rucky jsem asi nevidel jeste Tady souhlasím, MM300 sada ruček se mi zdá nejvyváženější. Ve všech ohledech. Kam se serou mý GS Divery, nebo etalon R-Suby. Bohužel to pouzdro s hranatou (popelníkovitou) lunetou MM300 zabíjí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Tady souhlasím, MM300 sada ruček se mi zdá nejvyváženější. Ve všech ohledech. Kam se serou mý GS Divery, nebo etalon R-Suby. Bohužel to pouzdro s hranatou (popelníkovitou) lunetou MM300 zabíjí. Luneta zabiji hlavne futra Libi se mi jak jsou krasne brousene, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 (upraveno) Epsteinbar ;o) Ale já mám v šuplíku SNZG13k1 taky - ale ty jsou "až na někdy" - vyloženě do rezervy, ještě s igelitem na tahu ;o) Tyhle musely z toho černého textilního orig pásku vyloženě proto, že jsem ho měl až na poslední dírce a ještě pořád táhl. Ten ocelový tah je asi delší,ten mi sedne. Ale je mi líto ho odpanit, zatím zraje ;o). A kdybyste věděli, jak je ta keramika příjemná na ruce... Nahradila mi taky dlouhý ocelový, docela masivní tah, ale tem měl lehce jinou barvu nežsamotné tělo hodinek, to byste uznali, že toto byl krok správným směrem. (Nikdo by si toho nevšiml, ale mě to holt "svědilo" znáte to - jako když v poledne nejsou ručky a index dvanáctky přesně v lajně - až jsem se otřásl....) A nakonec co Upraveno 20. února 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 (upraveno) No nekecám. Křeček, žádnej Datel no, je to momentka, příště ostření a kompozice... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. února 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se