Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

pepsiny jsem jeste nikdy nemel

podle nicku bych řekl, že si s nima fáral,

ale takhle by taky mohly dopadnout při každodenním mytím v myčce na nádobí:)

Odesláno

retro

pěkný fotky, co je to za skvost? Stačí, že jsi mne nakazil s těma SNKK87, který jsem si musel hned koupit:), takže Ti pěkně děkuji!

Odesláno (upraveno)

nerad otravujem, ale...to puzdro je neskutocne a musim sa podelit o radost z peknych hodiniek

Ugly face, nice body - vzpomínáš? :) Dneska bych je ale už skousnul.

edit: mimochodem teď zrovna úplně spadnul WUS - asi je na něho těch vášnivých debat tenhle týden moc, chudáka :)

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno (upraveno)

nerad otravujem, ale...to puzdro je neskutocne a musim sa podelit o radost z peknych hodiniek

Gratuluju! Sice jsem jim porad neprisel uplne na chut, ale kousek je to zajimavej. Stejne je fajn, ze i na tak malym pisecku jako jsme my se najde docela dost raritnich kousku.

Jinak ja dneska lahvace se stopkama

f22d0548a2c2c48c5a1f0eed3b1692b1.jpg

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Hezký to máte kucí. Já tu všude čtu, jak je Seiko v prdeli a jde do kopru, tak jedu jenom lowcost.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lowcost? No vlastne ano, ale aj tak, mne tie ciselka licuju lepsie ako willardom (teda az na jedno, ci dve) :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Lowcost? No vlastne ano, ale aj tak, mne tie ciselka licuju lepsie ako willardom (teda az na jedno, ci dve) :-)

Ty mas plnotucne 007, ja nedomrle 013 :D nastrkal jsem do nich tolik, ze jsou neprodejne...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...