Badalucio Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Přišly celé rezavé, musel jsem nechat vyměnit strojek... Tak jsem si říkal, že půjdou zase dál, ale 3 dny jsem je zatím nesundal. A přitom taková blbost IMG-0322.jpgJakto že přišly rezavé? Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Z práce Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Tvé přání je mi rozkazem Tak to je velká nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Přišly celé rezavé, musel jsem nechat vyměnit strojek... Tak jsem si říkal, že půjdou zase dál, ale 3 dny jsem je zatím nesundal. A přitom taková blbost IMG-0322.jpg to by mě zajímalo, co to je za referenci, tyhle jsem ještě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Jakto že přišly rezavé? Odesláno z mého COL-L29 pomocí TapatalkTo víš, lidi jsou na hodinky někdy prasata... Takže vypadaly takhle to by mě zajímalo, co to je za referenci, tyhle jsem ještě nevidělMěly by to být SNX431... Takový military pětky bez pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 hustý, to jsem fakt ještě neviděl. Holt se je pořád co učit a jsou jako i pěkný, ne že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 To víš, lidi jsou na hodinky někdy prasata... Takže vypadaly takhle IMG-0323.JPG Měly by to být SNX431... Takový military pětky bez pětky Ty jo masakr. Trochu WD40 a jsou zas jak nový ne? :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 dnes to vidim tyrkysovo.. Odoslané z iPhone Xs max cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 hustý, to jsem fakt ještě neviděl. Holt se je pořád co učit a jsou jako i pěkný, ne že ne Díky A že se má člověk u Seika pořád co učit, to máš naprostou pravdu. Mě poslední dobou tyhle neznámé modely z nedávné doby celkem baví, takže když se povede něco pořídit, je to super. Tak jsem dneska provětral Monster Knighty, i když z mojí ruky dělají tak trochu řemdih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 přemýšlím které hodinky se mnou pojedou na Island... dneska zkouším Oranžády Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Na Islande sa nosia Summitery. Kontrolujú to colníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Letni SARBy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 A bude prset... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Letni SARBy zaujímavé to som ešte nevidel asi začnem experimentovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Nejpohodlnější co jsem kdy na ruce měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 zaujímavé to som ešte nevidel asi začnem experimentovať Mně teda k SARBům nato a guma fakt nejde. Krásné hodinky s jemným ciferníkem... Když už SARB v létě, tak za mě perlon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Mně teda k SARBům nato a guma fakt nejde. Krásné hodinky s jemným ciferníkem... Když už SARB v létě, tak za mě perlon.Ani nato nemusi byt zle na nich.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Tohle dlouho nedostanu z hlavy :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 uff, tak toto som tiez nemusel vidiet jedine ospravedlnenie je to male bejby, a ze sa to nejak prenasa na rodica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se