Radik Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 Samuraje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
meetU Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 Nedela v Budapesti Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
pebe Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 Erlausee Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 (upraveno) Tak to netusim, ale po behani to bylo vic nez prijemne Odhadem tak 20 stupnu Upraveno 28. července 2019 uživatelem pebe
EpsteinBarr Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 pohodova teplota...ale po behani to chce pivo na doplnenie tekutin, mineralov, vitaminov a roznych mikrozivin :-)
Radik Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Je to nakažlivý. Před pár týdny jsem si koupil modrý Samuraje. A včera brácha, "že kouká na nějaký Seika" a "co bych říkal na PADI želvy?" Já že jó, to ti schvaluju. "A pak ještě koukám na tyhle Tissoty...". Taky schvaluju. Samozřejmě jsem se mu smál, že začíná chronomagořit. Dneska vyrazil do místního hodinkoobchodu a takhle to nakonec dopadlo - vlevo moje, vpravo jeho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wawrik Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Neboj, vyhral si, tvoje sú krajšie
EpsteinBarr Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 A ja by som zase v tomto výnimočnom prípade podporil brachu
Panchart Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Radiku, můžete s bratrem občas prohazovat, aby se tak rychle neokoukaly, jsou oboje parádní!
Radik Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Oboje maji neco do sebe. Popravde receno, kdyz jsem je videl vedle sebe, tezko bych se rozhodoval. A kdyz je vidim z dalky na jeho ruce, jsou super. Doufal jsem, ze je rozhodnutej pro PADI zelvy, ale nelibil se mu tvar pouzdra (ostatne stejne jako mne). Tak uvidime, co bude dal Do spolecnyho "podniku" se mi ho zatim presvedcit nedari
Joe75 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Mě celkově případnou Samuraje jako hodinky za rozumnou cenu, ale přitom velmi elegantní a reprezentativní (v rámci třídy)Osobně mam Stave the Ocean 1. a kdykoliv jdu v hodinářství kolem jiné verze, tak si ji musím zkusit. Trochu se bojím, ze kdybych zkusil Pepsi, tak už je nedám z ruky :-)
Nick06 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Mám je moc rád Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
matthias Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Tak jsem vyvětral novou plechovku s novým řemenem, super letní kombinace.
tikzot Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Ty žlutý gumy jsou tak bombový!!Co jsi prodaval ty Orisky, tak me to lezi neskutecne v palici... a nelepší se to;-)Asi budu muset do neceho zlutyho skocit nebo jeste muze prijit konec leta, pak me to prejde mozna;-))
Sphinxx Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Díky, je to pecka. Ale jen léto. Zkus na keramiky tohle, jestli se toho nebojíš: https://www.chrono24.cz/all/reminek-bodhy-rubber-strap-24mm---yellow-with-buckle-camouflage-2422mm-fits-your-panerai--id9732558.htm
tikzot Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Děkuju Daví;-) ja sem starej usedloň, však víš;-) na mě tyhle věci sou moc, ale beha tam tenhle zlutej a ten by mohl bejt oka, co myslis. Modra ručka, cerny pouzdro, zluta guma...dokažu si to představit;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Za ty peníze úplně super, za zkoušku nic nedáš. A k té modré jde i "oranž", ale to je na jinou debatu, třebas v SZ ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se