kriznik Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 dneska Flightmastery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITR Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 a zase chcije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 (upraveno) Soudruh vedoucí mi toho dnes řádně naložil,s výhružkou že nebudou prémie. Upraveno 12. listopadu 2019 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Tak jsem konečně doma. Seiko blue expy ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Moc pěkný ty modrý Alpinisty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Soudruh vedoucí mi toho dnes řádně naložil,s výhružkou že nebudou prémie. dogfoxgold_12.11.jpgsa nedivim, telefon a pentelka asi nestihaju :-) zato hodinky, cista topka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Starého psa novým kouskům nenaučíš, no.Stejně už jsem v ochranné lhůtě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Si tehotny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 (upraveno) Mám hrozné návaly, asi v přechodu. Upraveno 12. listopadu 2019 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 potapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 pridame k zltej trosku zlatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 potapkyVypadají fakt dobře. Já mám akorát trochu problém s tvarem pouzdra, kde mi moc nesedí na ruce kvůli rovnějším nožičkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Dik,pekny jsou, uz jsi je nekde zkousel?Vypadají fakt dobře. Já mám akorát trochu problém s tvarem pouzdra, kde mi moc nesedí na ruce kvůli rovnějším nožičkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Tyto ne. Zkoušel jsem akorát ty sportovní quartz (co má Dokusan), a co jsem si srovnával fotky, tak to vypadá tvarově podobně. Ty starší mi sedí dobře, ale budou mít nožičky víc ohnuté dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 (upraveno) Tyto ne. Zkoušel jsem akorát ty sportovní quartz (co má Dokusan), a co jsem si srovnával fotky, tak to vypadá tvarově podobně. Ty starší mi sedí dobře, ale budou mít nožičky víc ohnuté dolů.Me to prijde celkem v pohode na tu velikost, ale sbgn009 to neni, to je jasny. Oproti 115/117 jsou skoro o 1mm vetsi, ale u tech uz si moc nepamatuju jak mi sedely, mel jsem je na ruce chvilku. Upraveno 13. listopadu 2019 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Pěkný jsou, gratulace! Ta luneta je pořád ten stejný materiál jako na sbga029 atd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Pěkný jsou, gratulace! Ta luneta je pořád ten stejný materiál jako na sbga029 atd?Jj, to bude to samy, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se