Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
Díky. Ještě pro informaci, jde o nějaký výprodej či o hodinky dosud vyráběné ? Proč je nenabízí některý z dovozců z ČR ?

Zajímá mne Seiko, ale všichni říkají Spirit nebo Monster. Kde je v ČR možné vidět, popř. koupit celou kolekci tohoto výrobce ? Už jsem pochopil, že část /GS/ se prodává pouze na vybraných trzích. V ČB v hodinářství pouze chabé osamělé kousky!

výprodej to není ---- nejsou určené pro Evropský trh

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Díky. Ještě pro informaci, jde o nějaký výprodej či o hodinky dosud vyráběné ? Proč je nenabízí některý z dovozců z ČR ?

Zajímá mne Seiko, ale všichni říkají Spirit nebo Monster. Kde je v ČR možné vidět, popř. koupit celou kolekci tohoto výrobce ? Už jsem pochopil, že část /GS/ se prodává pouze na vybraných trzích. V ČB v hodinářství pouze chabé osamělé kousky!

vidět celou kolekci nejde asi nikde ;)

něco z japonských modelů jsem schopen dodat

Odesláno
Tak jo, kluci. Na Omegy kašlu. Přesvědčili jste mne. Lepší Garonne než Martini. Chutná stejně, ne?

Nespletl jsi si vlákno ? :gun_bandana:

Odesláno
Tak jo, kluci. Na Omegy kašlu. Přesvědčili jste mne. Lepší Garonne než Martini. Chutná stejně, ne?

jsme Ti sáhli na modlu nebo co, jsi celkem mimo ...

Návštěvník YPO
Odesláno

no no ..... :)

jen pro info:

Railmastery cosc -1/týden

B superocean cosc: +6/24 před seřízením

B heritage cosc: +2/24

Fortis cosc: +4/24

Bondovky coax : +4/24

Fortis 7750 cosc. +4/24

Fortis 7750 bez cosc : +7/24

Archimede pilot: +2/24

to je pár kousků, které mám ještě v hlavě ...... Seika jsem měl jenom dvoje a oboje cca +4/24 ......

odchylku do +10/24 už neřeším ..... spíše mi vadí ,když jdou do mínusu

Odesláno

Již nějaký čas o tom přemýšlím, ale jsem konzerva, koupím a nikdy již neprodám. Proto hodně měřím a málo řežu. :thumbsup_anim:

Odesláno
Čemu že nevěříš? :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Že srovnávání s Omegou je pro některé jedince :wallbash: připosrané z asijských hodinek jedinou mírou! :thumbsup_anim:

Odesláno
Že srovnávání s Omegou je pro některé jedince :wallbash: připosrané z asijských hodinek jedinou mírou! :thumbsup_anim:

Kolega srovnal dvoje hodinky, které má (měl). Nevidím na tom nic divného.

O připosranosti bych nemluvil.

Odesláno

Seiko je jedna ze značek, které jsem koupil z důvodu testování kalibru a zpracování, jinak preferuju značku s vlastním kalibrem, historií a komerčně nepoznamenanou, můj favorit je UN, které brzo přivítám ve sbírce, chápu, že pro ignoranta jako Ty je znakem úspěchu, bohatsví a prestiže třeba Omega, kterou můžeš omračovat neznalé okolí, dej si do avataru třeba pořizovací cenu, já si o Tobě myslím své, jsi vůl a tím končím veškeré reakce na Tvoje infantilní žvásty...

Odesláno

Moc si to bereš :tomato: . Tyhle Seika se nedají až tak srovnávat s Omegou za 7x vyšší cenu (snad krom přesnosti). Je to jako s autem. Honda Accord není lepší auto než Audi A6, i když žere míň a je míň poruchová a nakonec i líp vypadá. Prostě nemá tu prestiž a je menší, jenže je i za daleko menší peníz :rambo: .

Odesláno

podle mně by jsi měl na chronoschopu nabídnou i další hodinky seiko, které nemáš skladem, a které by jsi mohl sehnat dejme tomu do měsíce, šlo by to? byly by to

i ty Alpinyst?? Mimochodem mě se líbí ty krémové se zlatýma ručkama?? no co no??

Odesláno
podle mně by jsi měl na chronoschopu nabídnou i další hodinky seiko, které nemáš skladem, a které by jsi mohl sehnat dejme tomu do měsíce, šlo by to? byly by to

i ty Alpinyst?? Mimochodem mě se líbí ty krémové se zlatýma ručkama?? no co no??

pracuju na tom

Odesláno
Seiko je jedna ze značek, které jsem koupil z důvodu testování kalibru a zpracování, jinak preferuju značku s vlastním kalibrem, historií a komerčně nepoznamenanou, můj favorit je UN, které brzo přivítám ve sbírce, chápu, že pro ignoranta jako Ty je znakem úspěchu, bohatsví a prestiže třeba Omega, kterou můžeš omračovat neznalé okolí, dej si do avataru třeba pořizovací cenu, já si o Tobě myslím své, jsi vůl a tím končím veškeré reakce na Tvoje infantilní žvásty...

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: (povedlo se....)

Odesláno

Omlouvám se všem.......

Už se do podobných diskuzí zapojím jen výjimečně. Líbilo se mi, jak jsou někteří psychicky labilní :wheelchair: .........Oni vědí, koho myslím.

Takže, končím s OT a plevelením, od teď už jen k věci! :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: (povedlo se....)

Co se ti povedlo, že jsi tak spokojenej? Někoho vyprovokovat? No, to jsi kabrňák, gratuluji!

Taky si myslím, že jsi zcela nesmyslně zaslepen Omegou. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno

Zatímco Seiko je opravdový in-house strojek, o běžné produkci UN to rozhodně tvrdit nelze :P . I když to jsou, stejně jako třeba IWC, kde je taky ve většině hodinek upravená ETA, skvělý hodinky.

Odesláno
Poradí mi prosím někdo, jak se s tím pracuje? Matně si vzpomínám, že nás to učili na základce v branný výchově, ale už to asi nedám dokupy....

Děkuji

Mé zkušenosti s prostředky sloužícími k orientaci přesně ukazuje tenhle strip

post-2090-1201857539.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...