Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Anoj,

muzete mi prosim poradit nejakeho prodejce/prostrednika na prodej v Praze? Mam par hodinek Panerai/Rolex na ktere se doma prasi. Bohuzel jsem vetsinou dlouhodobe na cestach a kdyz jsem na par dni doma tak mam dost jinych veci na zarizovani.

Diky predem

P.

Odesláno (upraveno)

pan matous v kralovstvi hodin je super, ale vykupni cenu ti da takovou, ze ty hodinky zacnes zase radeji nosit....

btw. mate nekdo zkusenosti s tim luxury time cz? kousky tam maj povedeny....

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Proc to nedas sem? Myslis ze tu dostaneš malo?

Bite my shiny metal *** with Tapa

No když vidím ty cena na LT, konkrétně PO bez chrona za 109.000,-Kč, tak jsme tu asi charita :D ...

Odesláno

No když vidím ty cena na LT, konkrétně PO bez chrona za 109.000,-Kč, tak jsme tu asi charita :D ...

Ty PO jsou 007 limitka. Ale jestli to má vliv na cenu??

Odesláno

Chapu, ze nechce prodat tady. Tady by lidi chtěli nejraději Rolby za 75 a PAMy za 55 a jeste píšou uražený maily, ze voni to jako umi levněji :-( Je to stejný, jako prodávat noze na Knife.cz - tam člověk prodělá kalhoty.

Odesláno

Hosi, nevim co cekate, zakladem temer kazdeho byznysu je dobre nakoupit a vyhodne prodat... A od toho s odvyji zbytek. Neznam prekupnika co Vas nezkusi vzit na hul, zkuste napsat do Nemecka ze chcete protocit svoje hodinky za nejaky co ma v nabidce! Za ty Vase vam nabidne hofno a ty svoje necha za plnou palbu!

To neni jak tady v inzerci mezi kolegy..., i kdyz zde jsou tez vyjimky jiz cetnejsi... ;( noflame!

At nejsem OT tak zkus vyse zminene luxurytime.cz , ale nebudes spokojenej, bude lepsi je nafotit a mrsknout sem, ale s rozumem, pokud je skutecne chces prodat, pamatuju si totiz tvuj inzerat na 025. Howgh.

Odesláno (upraveno)

Chapu, ze nechce prodat tady. Tady by lidi chtěli nejraději Rolby za 75 a PAMy za 55 a jeste píšou uražený maily, ze voni to jako umi levněji :-( Je to stejný, jako prodávat noze na Knife.cz - tam člověk prodělá kalhoty.

Franto, furt tady nakonec zpravidla dostanes vic jak ve vykupu u prekupnika... Zajemce typu "pikaca chci to, ale nemam na to, tak budu smlouvat jak koc.kot" co jenom chteji sundat cenu ne na dno, ale az do zemskeho jadra, tak na ty ja se.ru... Bud je necham pocukat, nebo je fakuju rovnou, podle nalady, na hruby pytel neprijde totiz nic jinyho jak hruba zaplata...

Upraveno uživatelem LovecK
Odesláno

Franto, furt tady nakonec zpravidla dostanes vic jak ve vykupu u prekupnika... Zajemce typu "pikaca chci to, ale nemam na to, tak budu smlouvat jak koc.kot" co jenom chteji sundat cenu ne na dno, ale az do zemskeho jadra, tak na ty ja se.ru... Bud je necham pocukat, nebo je fakuju rovnou, podle nalady, na hruby pytel neprijde totiz nic jinyho jak hruba zaplata...

Ano, nakonec ano, ale je to vo nervy
Odesláno

Zdravim a dekuji za tipy.

Na chronomag jsem dal hodinky 1-2x, vzdy jen na dobu co jsem v Praze (vetsinou zhruba tyden), s cenou za jakou se prodavaji srovnatelne hodinky na chrono24. Nevim, jestli je to kratka doba nebo byla cena nerealna. Proto to klidne necham na profesionalovi, at mi rekne za co je realne je u nas prodat.

Odesláno (upraveno)

Ja taky licituju vo prachach, to je jasny. Ale me přišel třeba mail, kde bylo napsáno "víc jak dvacet nedám"..... a to bylo všechno.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Ja taky licituju vo prachach, to je jasny. Ale me přišel třeba mail, kde bylo napsáno "víc jak dvacet nedám"..... a to bylo všechno.

Tohle už mi přišlo minimálně 2x za dobů prodejů, bez pozdravu, bez oslovení ... na tohle ani neodpovídám.

Odesláno

Zdravim a dekuji za tipy.

Na chronomag jsem dal hodinky 1-2x, vzdy jen na dobu co jsem v Praze (vetsinou zhruba tyden), s cenou za jakou se prodavaji srovnatelne hodinky na chrono24. Nevim, jestli je to kratka doba nebo byla cena nerealna. Proto to klidne necham na profesionalovi, at mi rekne za co je realne je u nas prodat.

Profesional ti rekne za co je realne je vykoupit, o prodejni cene nepadne ani slovo, a kdyz, tak jen ve smyslu, ze on na tom vlastne skoro nic nema...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...